ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Sköta & Hälsa - Lekmer.se

Från skötbordet till pottan – Vi har alla hygienartiklar för barn

Med en bebis i familjen kommer du spendera mer tid i badrummet. De skall badas, tvättas, smörjas och de helt naturliga processerna ska ha sin gång, med allt vad det innebär. Det här betyder att du måste göra plats för produkter som inte behövdes förr.

Här hittar du de saker som behövs i ett badrum med ett barn i familjen så att barnet enkelt kan sköta sina behov och det blir så enkelt för föräldrarna som möjligt.

Pottor

Vissa barn går på potta tidigt, kanske bara när de är dryga året, men för de flesta tar det 1-2 år till innan behoven sköts där. När det än sker kan det vara bra att köpa en potta och ställa in den i badrummet – på så vis kan barnet bekanta sig med denna, nya minitoalett.

Hos oss på Lekmer hittar du pottor i olika utförande, färg och form. Det finns traditionella pottor – tänk dig den klassiska Baby Björn – men också pottor med speciella funktioner som gör det lätt att hälla kisset i toaletten och pottor med en ”innerpotta” som förenklar tömning och rengöring.

Dessutom finns pottorna i olika färger och med roliga motiv. Det kan definitivt hjälpa vid potträningen.

Badrumspallar, toalettsitsar och andra tillbehör

När det är dags att lämna pottan är toalettsitsen inte speciellt barnvänlig. Barnet sitter inte så bekvämt och hålet är för stort i den vanliga toaletten. I det läget kan en barnsits som fästs direkt på toaletten vara den bästa lösningen. Barnet är sig ”gå på toa” och föräldrar slipper tömma pottor.

Vi har en rad toalettsitsar med trevliga motiv.

Dessutom hittar du pallar som är bra att ha i badrummet. Barnen får då chans att nå upp till handfatet och tvätta händerna efter utfört behov. Du hittar också badbaljor, badoljor, blöjhinkar och allt som behövs på skötbordet.

Allt som behövs i ett badrum med barn i huset helt enkelt.

-

-

Visar 415 produkter på 9 sidor
Antal/Sida:
Troll, Skötbord, Lukas, Vit
Troll, Skötbord, Lukas, Vit

1 595 kr (1 895 kr) -16%

Köp nu Önska
Troll, Lux HM, Skötbord, Vit
Troll, Lux HM, Skötbord, Vit

1 495 kr (1 775 kr) -16%

Köp nu Önska
Inovi, Skötbord
Inovi, Skötbord

995 kr (1 195 kr) -17%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 415 produkter

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×