Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Lampor och belysning till barnrum – Lys upp pojkrum och flickrum

Rätt belysning i barnens rum är precis lika viktigt som i övriga hemmet. Många barn vill ha en svagt lysande lampa på natten. Dessutom behövs en taklampa – gärna med dimmer – som skapar ett behagligt allmänljus och en skrivbordslampa för läxor, rit- och pysselstunder.

Barnens rum är en plats där det pågår olika typer av aktivitet och därför finns det behov av olika typer av belysning. Här på Lekmer hittar du alla typer av lampor för barn – lampor som inte bara ger ljus utan också blir en rolig och dekorativ inredningsdetalj som bidrar till en trevlig helhetsupplevelse i barnrummet.

Nattlampor i barnrummet

En nattlapa ger ett svagt sken som inte stör sömnen. Snarare tvärt om. Barnet slipper – speciellt under vinterhalvåret – sova i beckmörker och vakna utan att kunna orientera sig. Med ett svagt ljussken går det att vakna till, se var man är och somna om. Skulle barnet behöva gå på toaletten behöver han eller hon inte famla i mörkret.

Många av nattlamporna du hittar hos oss har kända barnmotiv. Du kan exempelvis beställa en lampa som är formad som en Legobit eller en ljusslinga med hela Barbapappafamiljen. De här är också mysiga att vila blicken på när man ska somna. Du hittar till och med nattlampor som kan spela musik.

Lampor för pojk- och flickrummet

Vi har ett stort utbud av vanliga lampor för barnen. I taket kan du exempelvis hänga en rislampa med det klassiska Moln-motivet, stjärnor, prickar eller får. De ger ett behagligt allmänljus till rummet.

På skrivbordet behöver du också en lampa, speciellt för äldre barn som ska göra läxor. Här finns många varianter. Antingen väljer du en traditionell skrivbordslampa eller en bordslampa – båda varianterna finns i än mängd utformningar och med många olika mönster och motiv.

-

Visar 266 produkter på 6 sidor
Antal/Sida:
Jox, Taklampa, Blå
Jox, Taklampa, Blå

399,20 kr (499 kr) -20%

Köp nu Önska
Jox, Taklampa, Rosa
Jox, Taklampa, Rosa

399,20 kr (499 kr) -20%

Köp nu Önska
Hello Kitty, Vägglampa, Rosa
OUTLET
Hello Kitty, Vägglampa, Rosa

148,85 kr (229 kr) -35%

Köp nu Önska
Jox, Bordslampa, Rosa
Jox, Bordslampa, Rosa

479,20 kr (599 kr) -20%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 266 produkter

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×