Fynda bland veckans ALLA påskdealar!

Erbjudandet gäller endast tom 150330.

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Barnmöbler på nätet – Bra inredning och möbler för barn

För att skapa ett rum där barn trivs, leker och kan se som sitt eget kan det behövas möbler som är i barnens storlek. Med en läshörna med en liten fåtölj, bra bokhyllor och en junor- eller spjälsäng skapar du ett rum som är anpassat för barn.

Med barnmöbler skapar du dessutom en säker miljö. Du slipper vassa kanter och höga höjder och kan slappna av i vetskapen att din son eller dotter leker i ett rum som är anpassat för honom eller henne. Ett tryggt rum att trivas i helt enkelt.

Några populära möbler för barn

Här på Lekmer kan du beställa hem i stort sätt alla typer av barnmöbler – från golv till tak. Titta runt i onlinebutiken och du kommer hitta det du är ute efter, men låt oss först presentera några av storsäljarna.

Barnsängar: Vi har ett stort utbud av spjälsängar för de allra minsta. De sträcker sig från traditionella spjälsängar i trä, med säkert avstånd mellan spjälorna, till smarta, hopvikbara resesängar. Därefter har vi också en mängd juniorsängar i olika form och utseende. Du kan beställa klassiska sängar med skydd på långsidorna eller mer avancerade sängar utformade med barnens favoritfigurer i centrum.

Stolar, pallar och bord: Det är många föräldrars dröm att barnet ibland sitter vid ett bord och leker – kanske lägger pussel, ritar eller läser. Vi sneglar in i rummet och säger något i stil med ”titta så fint han/hon leker”. För att det här ska hända krävs det bord och stolar som är i barnens storlek. Vi har ett stort utbud av möbler som inspirerar till lek.

Bokhyllor och hyllor: Leksaker och böcker har en förmåga att spridas snabbt i ett barnrum, speciellt när det inte finns plats att ställa dem på. Med bokhyllor och hyllor har du i alla fall förutsättning att hålla det städat och trivsamt i rummet. Här kan du hitta många fina och roliga hyllor, och vill du ha ännu mer ordning, titta gärna på våra smarta förvaringslådor.

Som sagt, nu har vi bara skrapat på ytan bland alla barnmöbler du hittar på Lekmer. Här finns också lekhagar, fåtöljer, garderober, vaggor och mycket annat. Egentligen hittar du alla möbler som behövs i barnrummet här på sidan.

-

Visar 237 produkter på 5 sidor
Antal/Sida:
Jox, Bord + Stolar, Vit, Paket
Fri frakt
Jox, Bord + Stolar, Vit, Paket

1 499 kr (1 997 kr) -25%

Köp nu Önska
Jox, Bord, Oval, Vit
Jox, Bord, Oval, Vit

639 kr (799 kr) -20%

Köp nu Önska
Jox, Stol + Skrivbord, Vit, Paket
Fri frakt
Jox, Stol + Skrivbord, Vit, Paket

2 299 kr (2 698 kr) -15%

Köp nu Önska
Smallstuff, Bord och Pallar, Vit, Paket
Fri frakt NYHET
Smallstuff, Bord och Pallar, Vit, Paket

1 129 kr (1 327 kr) -15%

Köp nu Önska
Jox, Stol, Junior, Vit
Jox, Stol, Junior, Vit

579 kr (699 kr) -17%

Köp nu Önska
Jox, Skrivbord, Vit
Fri frakt
Jox, Skrivbord, Vit

1 799 kr (1 999 kr) -10%

Köp nu Önska
Jox, Stol, Vit
Jox, Stol, Vit

479 kr (599 kr) -20%

Köp nu Önska
Monsters University, Fåtölj
OUTLET
Monsters University, Fåtölj

599,40 kr (999 kr) -40%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 237 produkter

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×