ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Tapeter & väggdekorationer - Lekmer.se

Att få sitt eget rum är en stor händelse i varje barns liv. Äntligen får man något eget, där man kan ha sina saker, leka på egna villkor och faktiskt stänga dörren om sig. Med ett eget rum blir barnet direkt lite större och får ta eget ansvar – något man längtar efter som liten.

Allra roligast är det om rummet kan göras om till något unikt med saker som barnet tycker om. Så har du chansen att sätta in en ny tapet eller hänga upp tavlor på väggarna kommer det bli ett barnrum mer än ett rum där barnet bor.

Tapeter för barn

Om du vill ha en tidlös klassiker väljer du Moln. Det är barntapeternas barntapet. Moln formgavs av i slutet av sextiotalet av Gunilla Axén och klär än idag väggarna i många pojk- och flickrum. Tapeten kommer i olika färger – alla med Axéns omisskännliga mönster.

Titta in i vår webbutik och jämför tapeter. Där hittar du både klassiker och mer moderna tapeter med djungel-motiv, bondgårdar och dinosaurier samt fondväggar med kända och uppskattade motiv som gör barnrummet spännande.

Väggdekaler och wallstickers

Väggdekaler, eller wallstickers som de ibland kallas, är självhäftande dekaler som monteras direkt på väggen utan att skada tapeten. De kan enkelt tas bort utan att lämna fläckar efter sig. Att använda väggdekaler är alltså ett perfekt sätt att göra om barnrummet utan att det behöver bli något permanent.

Utbudet av väggdekaler är stort. Du kan beställa dekaler med världskartor, rymdmotiv, bokstäver och djur. Dessutom finns det tryck med barnens favoritfigurer som Scooby Doo, Transformers och Rorri Racerbil.

På Lekmer hittar du också andra saker som går att fästa på väggen som bokstäver i trä, självhäftande träskyltar, magnetbokstäver och discolampor.

-

Visar 143 produkter på 3 sidor
Antal/Sida:
Kids Concept, Turbo, Väggdekoration, Grön
Lagerrensning
Kids Concept, Turbo, Väggdekoration, Grön

59,70 kr (199 kr) -70%

Köp nu Önska
Kids Concept, Pippi, Väggdekoration, Rosa
Lagerrensning
Kids Concept, Pippi, Väggdekoration, Rosa

59,70 kr (199 kr) -70%

Köp nu Önska
City of friends, Väggdekal
Lagerrensning
City of friends, Väggdekal

54,50 kr (109 kr) -50%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 143 produkter

ANNONS
ANNONS
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×