ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

-

Visar 1236 produkter på 25 sidor
Antal/Sida:
Teddykompaniet, Matta, Lamm, 90x57 cm
OUTLET
Teddykompaniet, Matta, Lamm, 90x57 cm

497,50 kr (995 kr) -50%

Köp nu Önska
Bamse, Badhandduk, Vinter
Bamse, Badhandduk, Vinter

149,25 kr (199 kr) -25%

Köp nu Önska
Minions, Fleecefilt, Grå
Minions, Fleecefilt, Grå

139,30 kr (199 kr) -30%

Köp nu Önska
Jox, Ullmatta, 120 cm, Mint
Jox, Ullmatta, 120 cm, Mint

1 199 kr (1 349 kr) -11%

Köp nu Önska
Jox, Ullmatta, 120 cm, Blå
Jox, Ullmatta, 120 cm, Blå

1 199 kr (1 349 kr) -11%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 1236 produkter

ANNONS
ANNONS

Textilier - Lekmer.se

Textilier mattor och tyger för barnrummet

Täcken, filtar och plädar skapar hög mysfaktor. Att som barn få krypa ner i en säng bäddad med lakan med sina favorittryck, eller kanske krypa upp i soffan med sin snuttefilt, är ren livskvalitet.

Här har vi ett stort utbud av textilier som passar när du inreder barnens rum. Allt från mattor och gardiner till alla typer av sängkläder. På Lekmer har du chansen att beställa allting på ett och samma ställe, och till priser som ofta slår de du hittar i butik.

Låt oss gå igenom några produkter du finner bland våra textilier:

Sängkläder: Du kan botanisera bland sänkläder både för spjälsängar och vanliga juniorsängar. Motiv och mönster finns i flera varianter. Kanske vill du ha ett enkelt mönster – randigt, rutigt, kanske Moln-serien – eller något som speglar barnens intresse. Du hittar till exempel påslakanset som ser ut som en fotbollsplan och med Spindelmannen eller Monster High.

Mattor: Mattor i barnrummet är ett måste. Den mesta leken sker på golvet, så det är vettigt att göra det mysigt där nere. Du kan köpa stora, runda ullmattor med färggranna motiv och traditionella, rektangulära mattor med bilder på Pippi Långstrump, Spöket Laban med fler. Dessutom hittar du favoriten bilmattan. Med vägar på golvet blir inredningsdetaljen också en leksak.

Gardiner: Att installera en rullgardin i barnrummet är klokt, speciellt om du inte vill bli väckt klockan fem på sommarmornarna. Om vi får slå ett slag för en rullgardin får det bli Moln – Gunilla Axéns klassiska mönster som prytt barnrum sedan sextiotalet. Ett mönster som aldrig går ur tiden helt enkelt.

Det här var några av de saker du hittar här bland textilierna. Men vi har också madrasser, badtextilier, kuddar och mycket annat. Som sagt, behöver du textilier av någon sort hittar du dem här.

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×