logo-head-transparent

Ergobaby

Hos oss på Lekmer hittar du ergonomiska bärselar, bärsjalar och amningskuddar från Ergobaby. Vi har bärsele 360, Original m.fl. i många fina färger!
Karen Frost, grundaren till Ergobaby, hade en vision att skapa en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar rygg och nacke. Denna vision förverkligades år 2003 när hon grundade Ergobaby, ett varumärke med kvalité, miljötänk och ergonomi som de viktigaste grundstenarna. Det började med bärsele Original som tillverkades av 100% bomull och hade vadderade höft- och axelremmar samt justerbar sovhuva. Samma bärsele säljs än idag i butiker över hela världen. Framgången med bärsele Original skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologiskt bärsele med samma passform som originalet men som var tillverkade ekologisk bomull.
Ergobabys bärsele 360 kom senare och är idag en storsäljare tack vare dess genomtänkta design som gör att den kan bäras i fyra olika positioner – mage inåt, mage utåt, höft- och ryggposition. Även denna är ergonomiskt utformad med en skålformad sits som gör att barnet hamnar i en ergonomisk sittposition med höften framåtriktad och ryggen lätt kurvad. Den har dessutom fått bäst i test av flera olika testpaneler.
0 produkter
0 produkter