Fynda bland veckans ALLA påskdealar!

Erbjudandet gäller endast tom 150330.

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Leksaker på nätet – Köp bra och billiga leksaker online

Lekmer har Sveriges kanske största utbud av leksaker online. Gör en enkel och smidig beställning på nätet och produkterna skickas till dig. Du slipper trängas i leksaksaffärer som, speciellt kring jul, kan vara en kamp och något man brukar skjuta på in i det sista. Dessutom slipper du bära hem leksakerna.

Du kan du ta del av våra erbjudanden och hitta billiga leksaker till hög kvalitet. Vi har produkter från de största tillverkarna – Brio, LEGO, Micki etc. – men tack vare enkel logistik och att vi slipper en fysisk affär hålls priserna alltid nere.

Letar du efter presenter till dina barn, barnbarn eller en släkting hittar du dem här. Vi erbjuder leksaker för alla åldrar – från bitleksaker och gosedjur för de allra minsta till spel och uteleksaker för de äldre barnen.

Gå igenom våra leksakskategorier för att navigera till det du letar efter. Om du inte riktigt vet vad du ska köpa kommer här några tips på leksaker som brukar gå hem i alla väder.

Leksaker på Internet – Några populära kategorier

LEGO: Det här är leksaken som aldrig går ur tiden. LEGO stimulerar kreativitet och uppfinningsrikedom och går att bygga med i det oändliga. Dessutom är det en av de leksaker som föräldrar brukar uppskatta att leka med. LEGO passar egentligen alla åldrar. Börja med DUPLO och gå vidare till mer komplicerade byggen. Mer om LEGO

Leksaksbilar och fordon: Leksaksbilar och andra fordon är också en typ av leksak som passar alla åldrar. Barn börjar med enkla plastbillar de kan köra med på golvet, går sedan över till bilar som får fart när man drar dem bakåt och det slutar med radiostyrda bilar för de äldre. Här hittar du alla sorters fordon samt tillbehör som garage och lekmattor. Mer om leksaksbilar och fordon

Dockor: Att öppna ett paket med sin alldeles egna docka brukar vara en viktig stund i barns uppväxt. Äntligen får de något att ta hand och pyssla om. Vi har dockor av alla typer, från enkla traditionella dockor till sådana som blinkar, gråter och till och med kan gå. Dessutom finns tuffare dockor och samlarsaker för de äldre barnen. Mer om dockor

Spel: Att samlas kring ett spel är något som kan inspirera hela familjen, plus att spel är väldigt lärorika och utvecklande för barn. Man får lära sig att känna igen färg och form, bekanta sig med läsning och räkning samt tävla i ett avslappnat sammanhang. Vårt spelutbud är stort och här hittar du spel för småttingar samt ungdoms- och vuxenspel. Mer om spel

Beställ övriga leksaker online

Nu har vi naturligtvis bara snuddat vid vårt utbud och vi rekommenderar att du tittar runt för att hitta den perfekta presenten.

Förutom de kategorier vi nämnt har vi ett stort utbud av böcker och filmer, byggleksaker och klossar, dockskåp, pussel och trollerileksaker. Vi har inspirerande musikinstrument, realistiska leksaker som minikök och snickarlådor samt allt inom måleri och pyssel.

Men som sagt, ta en titt i onlinebutiken och gör en beställning till bra pris. Du slipper hetsen i leksaksbutiken!

Populära leksakserbjudanden

Trehjuling, Röd/Svart
Påskdeal Trehjuling, Röd/Svart

199 kr (399 kr) -50%

Köp nu Önska
LEGO Classic, Fantasiklossar
Påskdeal LEGO Classic, Fantasiklossar

149 kr (169 kr) -12%

Köp nu Önska
Disney Princess, Frozen, Filled Backpack Set
Påskdeal NYHET Disney Princess, Frozen, Filled Backpack Set

186,75 kr (249 kr) -25%

Köp nu Önska
Kärnan, Stapelformar med tryck
Påskdeal NYHET Kärnan, Stapelformar med tryck

49 kr (199 kr) -75%

Köp nu Önska
LEGO Duplo, Fantasiglass
Påskdeal LEGO Duplo, Fantasiglass

169 kr (179 kr) -6%

Köp nu Önska
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×