ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

-

-

Visar 146 produkter på 3 sidor
Antal/Sida:
Barbie, Malibu House
Barbie, Malibu House

1 799 kr (2 349 kr) -23%

Köp nu Önska
Monster High, Figure, Jane Boolittle
OUTLET
Monster High, Figure, Jane Boolittle

209,30 kr (299 kr) -30%

Köp nu Önska
Barbie, Varuautomat
OUTLET
Barbie, Varuautomat

265,30 kr (379 kr) -30%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 146 produkter

ANNONS
ANNONS

Modedockor - Lekmer.se

Modedockor - leksaker för dockälskare


Hos oss på Lekmer.se hittar du ett brett urval av modedockor från bland annat Barbie, Monster High, Disney Älvor, Disney Frost, Disney Prinsessor, My Little Pony och Ever After High. Lek med de älskade karaktärerna från Disney Frozen, hitta på kungliga och sagolika lekar med Snövit, Rapunzel och Askungen från Disney Princess eller styla din modedocka från Ever After High. Modedockorna kommer i många olika varianter och teman och är roliga att leka med, kombinera och samla på.

Barbie

Barbie är en av världens mest kända och älskade dockor som har funnits sedan 1959. Dockorna uppdateras ständigt efter rådande trender, med nya modeller, outfits och accessoarer. Barbie är den klassiska modedockan som generation efter generation fortfarande är aktuell och som barn över hela världen älskar och samlar på. Förutom dockorna kan du även hos oss på Lekmer.se hitta olika hus och tillbehör som är fina komplement till dockorna. Du kan bland annat hitta matbutik, skidstuga, garderober, bageri, djuraffär, bilar och de berömda Malibu-husen.

Monster High

Modedockorna från Monster High är de populära skräckeleverna som är inspirerade av karaktärer från skräckfilmer. Alla dockor har en unik historia och är släkt med kända monster. Frankie Stein är dotter till Frankenstein medan Draculaura är Draculas dotter men är vegan och dricker inte blod, trots att hon är vampyr. Alla har sin unika bakgrund, historia och personlighet. På Lekmer.se kan du hitta alla kända karaktärer från Monster High och även köpa till massor av olika tillbehör som omklädningsrum, garderob eller sminkset.

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×