ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Figurer & fordon - Lekmer.se

Leksaksbilar, -båtar, -flygplan och grymma actionfigurer

Letar du efter en leksaksbil att ge bort i present? Grattis, det är något som gått hem i alla tider, men du har tyvärr bara kommit halvvägs. Det finns väldigt många typer av bilar och funktioner att välja mellan.

Men misströsta inte. Vi ska försöka strukturera upp vad du har att välja mellan.

Typer av leksaksbilar

Klassiska leksaksbilar: Det här är vad den med några år på nacken tänker som ”leksaksbil”. Ofta är de realistiskt utformade miniatyrvarianter av riktiga bilar.

Dra bakåt och kör: Nästa steg bland leksaksbilarna är de som man drar bakåt på golvet, en fjäder dras upp, och sticker iväg när man släpper. Numera kan de ha mer funktioner än så. Vissa har motorljud, skakar och kan till och med släppa ifrån sig avgaser i form av vattenånga.

”Bilar”-bilar: En storsäljare idag är bilar från filmen med filmen från samma namn. Blixten McQueen och hans vänner är ett säkert köp till de mindre barnen.

Bilset med garage: En variant som alltid är uppskattad är ett paket med olika bilar och medföljande garage. Dessa finns i många varianter och finns i kompletta set med SOS-utryckningsfordon som ambulanser, polisbilar och brandbilar.

Radiostyrda bilar: För de äldre barnen är radiostyrda bilar en favorit. De, om vi ska vara riktigt ärliga, blir man aldrig för gammal för.

Bobby Car: Sedan början av 1970-talet har Bobby Car varit en av den mest populära bilen barn kan sitta och köra runt på. Här kan du beställa en rad Bobby Car-modeller. Förutom den röda klassikern finns Bobby Car Polisbil, Bobby Car Skoskydd, Bobby Car Hello Kitty, Bobby Car Styrstång, Bobby Car Motorcykel, Bobby Car Porsche och många, många fler.

Andra leksaksfordon

Nu har vi bara avhandlat bilar, men här finns såklart mer än så. Du kan köpa arbetsfordon, traktorer, träjärnvägar, helikoptrar, segelbåtar, motorbåtar och flygplan. Ja, egentligen vad som helst som rör sig framåt på marken, i luften eller på vatten.

Actionfigurer – Från Toy Story till Batman

Actionfigurer kan uppfattas som en ny typ av leksak, men tänker man efter så har alla – i alla generationer – lekt med actionfigurer. Farfar gjorde det med tennsoldater, pappa med Big Jim, He-Man eller Star Wars och idag finns ett stort utbud av både nya och klassiska figurer.

Leken är mycket densamma som den var förr. Barnet skapar en fantasivärld som figurerna får utforska. Figurerna interagerar med varandra och de utgör en väldigt bra grund för lek tillsammans med andra barn.

Actionfigurer ser inte bara tuffa ut – de är samtidigt bra, utvecklande och fantasieggande leksaker.

Köp Actionfigurer genom Lekmer

Vi har ett brett utbud av actionfigurer – produkter för de allra minsta till de större. Ofta är det figurer från filmens, böckernas och serietidningarnas värld. Hjälten ska rädda människor och djur, ibland hela världen och mänskligheten från undergång.

När barn känner igen figurerna kan de lätt inspireras från böckerna och filmerna och rolig lek kan starta direkt. Säg, till exempel, att din dotter gillar Toy Story. Då kommer Woody, Buzz Lightyear eller någon annan karaktär vara den perfekta presenten.

Vårt utbud

Hos Lekmer hittar du bland annat Superman (Stålmannen), Spider-Man (Spindelmannen), Batman (Läderlappen) Star Wars (Starwars), Hulken, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet 51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers och Biker Mice.

Och nu har vi bara skrapat lite på ytan. Titta igenom vårt utbud och du kommer hitta ditt barns personliga favorit.

-

-

Visar 604 produkter på 13 sidor
Antal/Sida:
Disney Doc McStuffin, Check Up Set, SE
Bäst i test! Årets leksak 2014
Disney Doc McStuffin, Check Up Set, SE

549 kr (649 kr) -15%

Köp nu Önska
Max Tow Truck, Turbo Speed
NYHET
Max Tow Truck, Turbo Speed

629 kr (999 kr) -37%

Köp nu Önska
Redbox, Dinosauriepark
Redbox, Dinosauriepark

189 kr (499 kr) -62%

Köp nu Önska
Carrera Go, Speed Control
Carrera Go, Speed Control

999 kr (1 149 kr) -13%

Köp nu Önska
Carrera Go, Warm Up
Carrera Go, Warm Up

799 kr (949 kr) -16%

Köp nu Önska
Mighty Megasaur, Walking T-Rex
NYHET
Mighty Megasaur, Walking T-Rex

349 kr (399 kr) -13%

Köp nu Önska
Disney Planes, Action Vehicles, Dusty
OUTLET
Disney Planes, Action Vehicles, Dusty

269,40 kr (449 kr) -40%

Köp nu Önska
Star Wars, Radiostyrd och uppblåsbar Darth Vader, 81 cm
Bäst i test! Årets leksak 2015
Star Wars, Radiostyrd och uppblåsbar Darth Vader, 81 cm

449 kr (799 kr) -44%

Köp nu Önska
Carrera Go, Final Lap
Carrera Go, Final Lap

479 kr (729 kr) -34%

Köp nu Önska
Nikko, VaporizR 2, 40 MHz, Röd/vit
NYHET
Nikko, VaporizR 2, 40 MHz, Röd/vit

549 kr (1 199 kr) -54%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 604 produkter

ANNONS
ANNONS
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×