ANNONS

Typ av present:

Ålder:

Pris:

Din önskelista Byt namn

Dela din önskelista:

i

Din önskelista är tom

Lägg till produkter genom att klicka på "önska" på varje produkt.

Utomhuslek - Lekmer.se

Många vuxna vill se sina barn leka utomhus oftare – i trädgården, på bakgården eller i parken. Känslan att inomhusaktiviteterna tar för mycket tid och uppmärksamhet ligger där och gror. Men hur gör man? Det räcker kanske inte med att uppgivet sucka ”gå ut och lek” eller prata om att ”på min tid spelade alla ungar i kvarteret burken efter skolan”.

Att det är bra att vara ute eller förklara vad man gjorde förr kanske inte är argument som biter på barnen av idag. Men vad man kan göra är att erbjuda aktiviteter som gör att barnen vill leka utomhus. Saker som stimulerar till aktivitet, rörelse och den där eftersträvansvärda friska luften.

Här ska vi presentera några produkter som stimulerar utelek. Alla går at beställa direkt på nätet för leverans till dig.

Bollar

Det finns leksaker som är så simpla att de aldrig kan gå ur tiden. Bollen ligger kanske etta på den listan. Och tänker man efter tröttnar man väl aldrig, hur gammal man än blir, på att leka med bollar eller se på TV när välbetalda fotbollsspelare gör det. Här hittar du:

Hoppbollar: När barn lärt sig gå och springa vill de ha nya utmaningar – då är hoppbollen perfekt. Här finns varianter med Barbapappa- Spiderman- och ”Bilar”-motiv som barna kan studsa runt med.

Fotbollar: Vi har ett stort utbud av fotbollar som klarar väder och vind. Köp en boll med motiv från det senaste mästerskapet, barnets favoritfigurer eller det ”bästa laget”, Arsenal, Chelsea, Barcelona eller vad det är som gäller.

Plastbollar: Här är utbudet gigantiskt. Välj storlek och motiv själv – allt finns här. Exempelvis hittar du Toy Story-, Smurfarna- och Hello Kitty-bollar. Eller så kanske du vill köpa en med fotbollsutseende och skola nästa Ibrahimovic.

Studsbollar: Barn älskar att leka med dem medan vuxna är rädda om inredningen. Studsbollens oberäkneliga natur gör den fantastiskt rolig att leka med, men kanske används den med fördel utomhus.

Hoppa, studsa, kryp och spring

Det har blivit en allt vanligare syn, studsmattan i trädgården. Kanske är det inte den vackraste trädgårdsdetaljen på jorden, men å andra sidan älskar barn sin studsmatta så varför inte låta dem ha en?

Vi har en säker, kvalitetsstudsmatta som du beställer online och får hem.

Andra leksaker som aktiverar barnen är hopprep och twistband. För bara några tior får du en leksak som håller länge och man får upp flåset med. När du som vuxen är med och leker förstår du hur jobbigt och roligt det är att hoppa rep.

Dessutom har vi, kanske för de lite mindre barnen, ett utbud av tält och tunnar de kan bygga upp egna världar med och springa runt i. Titta runt här på sidan och du kommer hitta många bra leksaker för lek utomhus.

-

-

Visar 91 produkter på 2 sidor
Antal/Sida:
Hörby Bruk, Trägunga, Active slide
Fri frakt
Hörby Bruk, Trägunga, Active slide

3 995 kr (4 295 kr) -7%

Köp nu Önska
Smoby, Lekstuga, My House
Fri frakt
Smoby, Lekstuga, My House

3 199,20 kr (3 999 kr) -20%

Köp nu Önska
ALF, Spel, Bajsboule
ALF, Spel, Bajsboule

199 kr (329 kr) -40%

Köp nu Önska
Disney Pixar Cars, Foam football
Lagerrensning
Disney Pixar Cars, Foam football

79 kr (99 kr) -20%

Köp nu Önska

Visar 50 av totalt 91 produkter

ANNONS
ANNONS
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×