logo-head-transparent

Swimpy

Hos oss på Lekmer.se hittar du UV-Kläder, badkläder, badstolar, badblöjor och flythjälpmedel från Swimpy. Kläder från Swimpy skyddar barnen från solens farliga UV-strålar genom en inbyggd solskyddsfaktor 50+ utan att innehålla onödiga kemikalier. Kläderna tillverkas i slittåliga och starka material som klarar många roliga och aktiva timmar i vattnet. Plaggen är lätta och de är bekväma även när de är blöta. Materialet är tillverkat på ett sätt som gör att det inte bleks av solen och att de torkar snabbt.
Swimpy tillverkar UV-dräkter, badblöjor, bandanas, UV-Skor och UV-Shorts i varierande färger och med olika tryck. Låt ditt barn välja sitt favorittryck av bland annat Bamse, Disney Minnie Mouse, Disney Jake och piraterna, Disney Pixar Bilar och många fler! Kläderna tillverkas i olika modeller och längder för att passa alla barns önskemål och behov. Många av kläderna kan man köpa i set eller så kan man mixa och matcha plaggen som barnet själv önskar. I Swimpys kollektion finns även tuffa tillbehör för olika åldrar och användningsområden.
Materialen som används i kläderna har certifierat UV-skydd så länge kläderna är hela. Swimpys kläder är Oeko-tex certifierade vilket betyder att de är fria från farliga ämnen. Med solskyddskläder blir det roligt, säkert och mindre kladdigt att vara i solen.
18 produkter
18 produkter