Åh nej, eldlejonet är i fara och din lilla äventyrare måste komma till undsättning tillsammans med Azari i detta 41192 LEGO® Elves Azari och eldlejonets fångst. Från 8 år.

– Innehåller minidockan Azari, plus skuggfladdermössen Vespe och Molo och en spindel
– Det byggbara väktarlejonet Rowan har plats för en minidocka på sin rygg och har rörliga ben och vingar och en rörlig svans, öppningsbara käkar, genomskinligt orange, gul och rosa ”eldman” och plats för den magiska ”elddiamanten” på sitt huvud
– Innehåller också fladdermössens fångstfordon med fångstfunktion, katapult, avtagbar glidflygare och plats för 2 fladdermöss, plus en liten fladdermusgrotta med öppningsbar spindelnätsdörr, eldstad med kycklinglår och 2 fladdermussängar
– Vrid på hjulet på fångstfordonet för att sänka kedjan över lejonets huvud
– Använd Azaris krafthammare för att befria lejonet från kedjan
– Du kan samla andra illasinnade små fladdermöss i utvalda LEGO® Elves set
– 360 delar.

– Mått:
Eldlejon: H10 x L21 x B15 cm.
Lejonfångare: H10 x L12 x B8 cm.

OBS! Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar!
  • Artikelnummer 228707
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.