Action Pack Pup, Robo Dog är redo för uttryckning. När barnet trycker på Robo Dogs bricka på halsbandet fälls vingarna ut automatiskt precis som i tv-serien. Robo Dog har rörliga leder och kan vrida på huvudet. Med denna leksak kan barnet iscensätta sina favoritäventyr från tv-serien. Robo Dog levereras även med den karaktäristiska Paw Patrol-badge som är en bricka med ett tassavtryck. Paw Patrol är en populär tv-serie där barnen får följa hundarna på deras spännande räddningsuppdrag.

Mått: 14 x 10 x 5 cm
  • Artikelnummer L-8091541-0007
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 12 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.