Fira jul med alla djuren på den idylliska gården med Schleich Adventskalender, Farm Life! Den lilla hunden står gladeligen för förberedelserna och hittar fantastiska tillbehör bakom varje lucka. Som tack för festen får hunden en fin hundkoja och en specialgäst dyker även upp, en exklusiv kanin figur som enbart medföljer i Adventskalender, Farm Life. Innehåller 24 överraskningar med små djurfigurer, mat och hö mm. Minstingen kommer att älska att förbereda julkalaset med hunden, varje dag fram till julafton! Passar för barn 3-8 år.
  • Artikelnummer L-8093609-0000
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.