Voksi Breeze Light, Light Pink är en åkpåse med flera smarta lösningar och noggrant utvalt material. Åkpåsen är tillverkad i Öko tex-certifierat material och är försedd med dubbla dragkedjor som gör att du enkelt kan anpassa den efter klimat. Genom att välja en Ökotex certifierad produkt, garanteras du som förälder att ditt barn är omgiven av material fria från giftiga ämnen och farliga kemikalier. Genom att öppna fotänden eller knäppa loss överdelen, får du en åkpåse som kan användas under stora delar av året. Underdelen kan fungera som en smart sittdyna som passar perfekt i barnvagnens sittdel. Åkpåsens baksida är utrustad med anti-glidmaterial som säkerställer att din åkpåse hålls på plats under användning. Voksi Breeze Light har färdiga hål för barnvagnens sele som gör att ditt barn färdas säkert under promenaden.

- Alla material Ökotex-certifierade 100, klass 1
- Överdelen kan knäppas av helt och underdelen användas som sittdyna
- Fotänden kan öppnas upp helt
- Öppningen vid barnets huvud kan enkelt justeras och anpassas efter väder
- Färdiga hål för barnvagnens sele
- Yttermaterial i mjuk bomull och fyllning i polyester - perfekt vid mildare väderlek
- Anti-glid material på åkpåsens baksida för bättre passform i barnvagnens sittdel

Yttermaterial: 100% bomull
Innertyg: 100% bomull
Fyllning: 100% polyester
Mått: 100 x 50 cm
  • Artikelnummer 205675
  • Säkerhet
  • Material Bomull Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.