Håll barnets små händer varma och bekväma med Algy Kids vantar från svenska märket Didrikson. Tillverkad i OutDry® material från märkets egna STORMsystem™-kollektion som säkerställer skydd mot vind och vatten. OutDry-membranet blockerar regn, snö och vind från att tränga in i vantarna samtidigt som det ger en god andningsbar funktion. Vantarna har tejpade sömmar för att passa alla väder, är fodrade med mjuk värmande fleece och är förstärkta i handflatan för obehindrad lek. Den elastiska resåren gör att vantarna är lätta och smidiga att ta av och på barnet.

– Vattentät
– Vindtät
– STORMLsystem™
– OutDry-membran
– Impregnerad med PFC-fri vattenavvisning

Yttermaterial: 100% polyamid
Foder och stoppning: 100% polyester
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 219528

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.