Babyskyddet Cybex Aton erbjuder säkerhet och design och det ultralätta och förvånansvärt rymliga babyskyddet är perfekt för föräldrar som är på språng. Aton babyskydd från Cybex passar barn upp till 18 månader (0-13 kg). Utanför bilen blir Aton enkelt en del av Cybex Travel System. Stolen är enkel att montera på både Cybex och andra barnvagnars adaptrar och erbjuder dig en ny dimension av mobilitet. Aton kan monteras med bilens bälte eller med en av Cybex två olika Aton-baser(bilbälte och ISOFIX).

Cybex babyskydd är imponerande lätt, vilket gör bärandet och installationen till en barnlek. De erbjuder mer komfort för föräldrar och mer säkerhet för barnet. Samtidigt lever babyskyddet upp till de högsta förväntningarna på design, komfort, funktionalitet och säkerhet. Den integrerade och fällbara solskärmen ger optimal skydd för barnets känsliga hud. Skärmen glider in under en skyddande flik när den inte används.

- Energiabsorberande skal
- Integrerad hopfällbar sufflett
- Inlägg för nyfödda
- Avtagbar sitsinsats
- Integrerad vikbar sufflett med UVP50+
- Tyget kan maskintvättas i 30 grader
- Y-bälten

Längd: 63 cm
Bredd: 44 cm
Höjd: 38-56 cm
Vikt: 3,5 kg
  • Artikelnummer L-8078289-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.