Prisvinnare! Sebra, Baby gym är vinnare av Red Dot Award år 2016. Red Dot award är en internationell tävling där massor av företag låter deras produkter bli bedömda av en kräsen expertjury som utser den bästa produkten.

Detta prisvinnande babygym i dansk design från Sebra är konstruerat i form av en båge som skapar en trygg atmosfär runt barnet. Babygymet är framtaget för att stimulera barnets motoriska färdigheter samt uppmuntra till lek och lärande. I bågen hänger åtta sensoriska leksaker som barnet kan sträcka sig efter och greppa. Leksakerna består bland annat av en spegel, 2 fåglar och ett regnmoln med droppar. Dessa sensoriska leksaker gör att barnet får tillfälle att öva på att fokusera blicken och stimulerar även barnets behov av att utforska sin omvärld. Produkten är testad enligt EU-direktiv och uppfyller säkerhetskraven inom området. Sebra Babygym roar ditt barn och med sin stilrena design med mjuka färgtoner smälter det in i de flesta hem.

- Skapar en trygg atmosfär runt barnet
- Stimulerar barnets motoriska färdigheter
- Uppmuntrar till lek och lärande
- 8 sensoriska leksaker
- Ger barnet tillfälle att öva på att fokusera blicken
- Dansk stilren design som passar in i de flesta hem
- Testad enligt EU-direktiv och uppfyller säkerhetskraven inom området

Material: trä
Mått: 55 x 84 x 55 cm
  • Artikelnummer 219732
  • Säkerhet
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.