Liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förhindra skallasymmetri, minimera kvävningsrisken och behålla nackens raka linje.

Kuddens innehåll är viskoelastiskt skum (memoryfoam) vilket gör kudden tryckavlastande och idealisk för barnets mjuka huvud. Kudden lyfter inte barnets huvud och förhindrar på så sätt sned belastning av barnets nackkotor. Kudden är endast 21 cm bred. Om barnet vänder sig åt sidan eller snurrar runt helt, hamnar barnet inte i en mjuk kudde vilket minimerar kvävningsrisken. Att den är så liten gör den lätt att ta med sig i barnvagn eller babysitter. Kudden rekommenderas från nyfödd till ca 6 månader.

Material överdrag: jerseyfrotté i 100% bomull
Material innehåll: viskoelastiskt skum
Mått: 19 x 21 cm
Tvättråd: hela kudden maskintvättas i 30 grader
  • Artikelnummer L-8015675-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.