BB-sling bärsjal från Babylonia är en mycket uppskattad ringsjal, enligt många föräldrar den ultimata höftbäraren. Bärselen fungerar lika bra för ett nyfött barn, som kan bäras i liggande position eller upprätt mage mot mage, eller för en 2-4 åring som kan bäras på höften eller på ryggen.

BB-sling bärs över ena axeln och ringarna gör den väldigt enkel och snabb att ta på, dra bara åt för att justera till rätt storlek. En lätt vaddering över axeln ger ökad komfort och avlastning. BB-sling ger utmärkt stöd vid amning och kan även användas för att amma diskret. Det är också möjligt att bära tvillingar i BB-sling.

BB-sling är handvävd i Indien inom ramen för Fair Trade. Det innebär att det har tagits hänsyn till miljön, arbetarna betalas rättvisa löner, har ett bra arbetsklimat och mycket mer.

Utförliga instruktioner med bildserier medföljer varje BB-sling. En storlek passar alla. Kan tvättas i maskin 40 grader.

Material: 100% bomull.
  • Artikelnummer L-8075830-1011
  • Säkerhet
  • Material Eko REKO

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.