BABYBJÖRN presenterar ”The Woods Collection” som är en limited edition kollektion som säljs under en begränsad period. De populära och klassiska produkterna Bärsele One och Babysitter Balance Soft kommer i nya fina färger som hämtat sin inspiration från den vackra svenska naturen.

Babysitter Balance Soft finns nu med ett tyg i extra mjuk bomullsjersey som en del i BABYBJÖRN Soft Selection. Det är en babysitter och barnstol i ett som kan användas upp till 2 år. Inga batterier behövs, Babysitter Balance Soft går på ren lekglädje.

Balans i vardagen... när du vet att ditt barn mår bra samtidigt som du kan göra det där som också måste göras. För barnet är det både roligt och rogivande att gunga själv i babysittern. När han eller hon gungar och rör sig själv i babysittern tränas motoriken och balansen på ett naturligt sätt.

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft är en mjukare och modernare version av BABYBJÖRNs numera klassiska babysitter. Med mjukt tyg, runda former och omslutande design har man skapat känslan av ett litet ”bo” för ditt barn redan från födseln. BABYBJÖRN Babysitter Balance är lätt att vika ihop och ta med. Den har tre lägen; leka, vila och sova.

Från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg). Tyget består av 100 % bomull. Stoppningen är 100 % polyester. Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Storlek i högsta läge: 58 x 89 x 39 cm
Storlek i transportläge: 11 x 89 x 39 cm
Vikt: 2,1 kg
  • Artikelnummer 181129
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.