Precis som ett löv svajar i en lätt bris kommer bebisar att lungt vaggas i denna unika babysitter från Nuna. Med sitt eleganta och fridfulla design, passar den perfekt i vardagsrummet. Med inga batterier, ingen elektricitet och en dyna av 100% organisk bomull blir LEAF inte bara fint utan även miljövänligt. Babysittern är utrustad med maskintvättbar dyna, trepunktsbälte samt svängmekanism som kan låsas.

Mått: 75 x 71 x 72 cm
Maxvikt: 26 kg
Vikt: 4,75 kg

Nuna LEAF har varit nominerad och vunnit flertalet priser inom funktion, innovation och design åren 2011-2014. År 2013 vann LEAF priset för den mest mångsidiga babysitter i The Bump: Best of Baby Awards i USA.
  • Artikelnummer L-8060628-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.