BeSafe iZi Go Modular i-Size är ett babyskydd som erbjuder barnet högsta säkerhet och komfort. Det är en del av BeSafes nya, innovativa koncept - en bas och två bilbarnstolar genom hela användningstiden, en helhetslösning för barn från 0-4 år. Babyskyddet är godkänt enligt reglementet UN r 129, i-Size.

BeSafe iZi Go Modular i-Size kan enkelt monteras på iZi Modular i-Size-basen (köps separat). Klicka fast babyskyddet på basen och du är klar för att åka. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är rätt monterad. Babyskyddet kan även monteras med bilens trepunktsbälte.

Den unika kombinationen av mjukt material och EPS tillsammans med mjuk stoppning i skalet gör BeSafe iZi Go Modular till ett babyskydd med hög komfort. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+ gör att den passar perfekt på barnvagnen som ett travel system.

BeSafe iZi Go Modular skyddar ditt barn på bästa sätt vid en eventuell krock. Det nyutvecklade SIP+ absorberar belastningen av krocken och ökar skyddet vid en eventuell sidokollision. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet i-Size.

- Godkänd 40-75 cm
- Godkänd enligt i-Size (UN r 129)
- Monteras med ISOfix-bas eller bilens 3-punktsbälte
- 5-punktsbälte för högsta säkerhet
- Smarta magneter för att underlätta hanteringen av internbältet
- Växer med barnet i flera steg
- Ökat sidokollisionsskydd med SIP+ (Side Imapct Protection +)
- Solskärm med ventilation och SPF 50+ för att på bästa sätt skydda barnet
- Kan användas som travel system och passar de flesta moderna barnvagnar
- Rekommenderad ålder: 0-12 månader

BeSafe iZi Go Modular i-Size är plustestad. Detta innebär att babyskyddet gått igenom världens tuffaste krocktest för bilbarnstolar. Det fokuserar på den kollisionsform som har de mest allvarliga konsekvenserna, frontalkollisionen. Plustestet testar bilbarnstolarna i högre hastigheter och med hårdare stopp. Alla mätningar görs dessutom i krockdockans nacke. Plustestet är ett frivilligt test som utförs av VTI i Sverige. De bilbarnstolar som godkänns erbjuder väldigt hög säkerhet.

iZi Modular-konceptet belönades med pris på Red Dot Design Award 2015. Motiveringen löd: "Detta bilbarnstolssystem imponerar med sin genomtänkta funktionalitet, förbättrade säkerhet och en väldigt bra komfort för barnet".
  • Artikelnummer 201134
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.