Bädda ner erat lilla knyte i detta mjuka och skönt bäddset från Vinter & Bloom med mått för spjälsängen. Bäddsetet är vitt med broderade trollsländor med glittrande organza vingar och är vändbart med en vit sida. Setet är mjukt och skönt i kammad ringspunnen bomull med satinkänsla som håller tvätt efter tvätt, noppar inte och kommer under lång tid kännas lika mjukt som dagen du köpte det. Tyget är Oeko-Tex® certifierat och innehåller inga skadliga ämnen för din babys ömtåliga hud.

Mått:
Påslakan: 100 x 130 cm
Kuddöverdrag: 55 x 38 cm
Material: 100% ringspunnen bomull
Tvättråd: Maskintvätt: 40°
  • Artikelnummer 167084

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.