En mjuk balaklava från Bergans. Den här varma och sköna balaklavan är tillverkad i behaglig merinoull med en bekväm, kroppsnära passform. Modellen har en praktisk luva som kan dras upp eller ner beroende på vädret och passar perfekt under hjälmen eller den vattentäta mössan. Merinoull har egenskapen att värma när det är kallt och svalka när det är varmt och har även hög absorberingsförmåga, andas och släpper igenom fukt så att kroppen hålls torr även när barnet svettas. Bergans ylle är dessutom 100% mulesing fri för en miljövänlig och ansvarstagande produkt.

Material: 100% merinoull
Tvättråd: maskintvätt ullprogramm 30 °C
One-Size
  • Artikelnummer L-0039006-1016

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.