Baltic

Baltic är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. Baltic lever med filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion, vilket gjort företaget till Europas största inom branschen. Baltic älskar allt som har med vatten att göra och vill göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare. Baltic värnar om miljön och arbetar med att ständigt förbättra och effektivisera processerna vid tillverkning av sina flytvästar. Baltic erbjuder flytvästar som har säkerhetsklassningen 50, 100 och 150 Newton. De olika säkerhetsklassningarna är anpassade till olika vikter och förutsättningar.

Allroundflytvästar, flytvästar för vattensport, funktionsflytvästar och flytkläder har säkerhetsklassningen 50 Newton. De passar personer som kan simma och ger en perfekt balans mellan funktion, rörelsefrihet och flytförmåga.

Behöver du mer flythjälp för att du inte kan simma ska du titta på räddningsvästarna med säkerhetsklassningen 100 Newton, som finns för barn från 3kg upp till vuxna på över 100kg.

Vill du ha både rörelsefrihet, extra flytkraft och hjälp att vändas till ryggläge är de uppblåsbara räddningsvästarna med säkerhetsklassningen 150 Newton rätt alternativ.

En flytväst ska passa. Den ska sitta stadigt, bekvämt och inte glida omkring på kroppen. Barnen ska aldrig ha flytvästar ”att växa i”. Hos oss på Lekmer.se hittar du bland annat räddningsvästar, flytvästar och seglarvästar från Baltic.
(5 av 5 produkter)
(5 / 5)