BimBamBoo barnservis är ett naturligt och miljövänligt alternativ till den vanliga melamin-servisen, fri från BPA och andra skadliga ämnen. Servisen består av tallrik, skål och mugg som är tillverkade av organiska bambufibrer och GMO-fri majsstärkelse. Fördelen med dessa material, förutom att de är helt fria från kemikalier, är att de kan återvinnas. När du har använt färdigt servisen kan bara blötlägga den i kokande vatten och sedan lägga den på komposten - smidigt och snällt för miljön!

Tål maskindisk på översta planet i diskmaskinen. Handdisk rekommenderas.
  • Artikelnummer L-8073167-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.