Denna stilrena servis från Rätt Start i 5 delar är tillverkad i en kombination av bambu, majs och en sorts melaminplast i hög kvalitet som är framtagen att användas för matkontakt. Bambu är en snabbväxande och förnyelsebar råvara med lång hållbarhet både bokstavligt talat och ur ett miljö- och klimatperspektiv. Fördelen med denna materialsammansättning är även att den passar bra att användas av barn i jämförelse med till exempel porslin eftersom att den klarar att ramla i golvet. Denna servis består av en mugg samt en flat och en djup tallrik med tillhörande bestick. Kan användas av barn från 6 månader. Ej avsedd för mikrovågsugn.

Material: 50% bambufiber, 10% majsstärkelse, 40% melamin (avsedd för matkontakt). Fri från PVC, BPA och ftalater
Tvättråd: maskindisk 45°C.
Mått:
Flat tallrik: 19 cm i diameter
Skål: 15 cm i diameter
Mugg: 8 cm i diameter (rymmer 20 cl)
Gaffel och sked: 13 cm
  • Artikelnummer L-8079281-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.