Spring ut på äventyr i denna fodrade Bark Kids overall från svenska märker Didrikson. Designad i en retro-inspirerad stil i märkets egna STORMsystem™-kollektion som säkerställer skydd mot vind och vatten. Framtill är overallen försedd med dragkedja och vindslå med kardborrband och en ficka med dragkedja. Förstärkta knän och baksida för ökad tålighet gör så att barnet kan leka obehindrat. Skydda barnets ansikte med den avtagbara huvan med tryckknappar och den höga komfortabla kragen som stänger ute vinden. Overallen går att förlänga i benslut med upp till 5 cm och vid ärmarna förlängs den med hjälp av en nedvikbar mudd. Overallen har även reflexer i alla riktningar för barnets säkerhet. Ett perfekt val för utomhusaktiviteter oavsett väder

– Vattenpelare: 6 000 mm
– Andningsförmåga: 4 000 g/m2/24
– STORMsystem™
– Tejpade sömmar
– Reflexdetaljer
– Elastisk benfåll med halkskydd
– Justerbar huva, midja och benslut
– Impregnerad med PFC-fri vattenavvisning

Yttermaterial: 100% polyamid
Foder 1 och stoppning: 100% polyester
Foder 2: 100% polyamid
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 219584

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.