Matlådor & förvaring

Sida 1 / 3

Matlådor & Matförvaring

Att använda sig av matlådor är både roligt och smart, då man kan spara och äta dagens goda mat även imorgon också om man vill. Här på Lekmer.se tycker vi att din förvaringslåda dessutom ska vara snygg och rolig att titta på, därför erbjuder vi flera spännande varianter med häftiga tryck och annorlunda former än vad man kanske vanligtvis brukar ha hemma.

Vad sägs om en rolig lunchlåda med uggletryck eller smarta portionspåsar med skruvbart lock? Vi på Lekmer.se tycker att användarvänligheten är något av det viktigaste i livet med småbarn, därför har vi riktat in oss på produkter som både barn och vuxna tycker om. Om familjens matlådor har spännande tryck kan vi nästan lova dig att barnen kommer hjälpa dig att fylla dem, det är kort sagt en investering att köpa hem fina matlådor. Från märket Ubbi finns en smidig mellanmålsmugg i olika starka färger så som rött och rosa. Den är populär hos de mindre barnen men även hos lite äldre barn som tycker om att hålla i sitt matkärl med båda händerna.

Är du på jakt efter en matlåda till utflykten? Många matlådor säljs i set där du både får en flaska för vatten eller saft samt ett smidigt handtag som du kan bära allt i. Om du vill vara säker på att maten håller sig inne i förvaringslådan är det en matbox i stål du är ute efter, det materialet är dessutom väldigt bra på att hålla temperaturen oavsett om maten är kall eller varm. Är det tacos som ska in i lådan? Köp då en låda som i själva verket är indelad i fyra mindre lådor, då är det enkelt att hålla osten och gurkan separerad.

Utbudet på Lekmer.se bara växer och växer och vi strävar efter att du som kund ska kunna välja produkter till ditt barn från ett riktigt stort sortiment. Köp matlådor och barnrumsförvaring online hos oss.