Matningsset & serviser

Sida 1 / 2

Matlagningsset & Serviser

En tålig barnservis av hög kvalitet för alla sorters måltider och lek är ett måste för alla barnfamiljer. Vi på Lekmer.se erbjuder ett brett sortiment av praktiska, tåliga och vackra barnserviser som håller hög kvalitet med stilren design, för ökad matglädje för hela familjen. Serviser är till för att användas, men eftersom vi äter lika mycket med ögonen som med munnen erbjuder vi något för alla smaker, stora som små!

Serviser från Lekmer.se är gjorda för alla sorters måltider och äventyr och finns i många olika färger och former. Här finns muggar, skålar, tallrikar och bestick för alla måltider, vare sig det vankas tårtkalas, mellis eller kvällsmat. När det kommer till barnen är det viktigt att materialet är både hållbart och fritt från gifter. Med en melamintallrik från Lekmer.se kan du känna dig trygg, för den är både reptålig och säker och tål dessutom att maskindiskas och värmas i micro. En fin barnservis i melamin kan få vilka grönsaker som helst att se lockande ut och är en utmärkt present till barnet som kan själv. Serviser från Lekmer.se gör varje måltid till ett nöje!

Vi vill hjälpa er att göra varje måltid till en glädjestund för hela familjen! Därför erbjuder vi ett stort utbud av barnsäkra tallrikar, skålar och muggar som passar alla veckans måltider, och vid högtider. Serviser med vackra sagomotiv från kulturskatter som t.ex. Elsa Beskow och Tove Jansson bjuder in till både pedagogiska samtal och smakprov, och ger en chans att sprida sagorna vi själva vuxit upp med till nästa till nästa generation. Varför inte öva på din finlandssvenska dialekt med Mumin barnservis, eller ta ton och sjunga visan om Mors lilla Olle? Med ett vackert motiv på tallriken blir matstunden lätt en rolig och mysig sagostund tillsammans med barnen.

Bläddra bland vårt stora sortiment av reptåliga och giftfria barnserviser och beställ i lugn och ro från ditt vardagsrum. Serviser med fina motiv som beställs på Lekmer.se kan levereras i en fin presentkartong.