Bärselar

Sida 1 / 4

Bärselar

Ergonomisk bärsele som ger dig och ditt barn maximal komfort, både när ni befinner er i hemmet och ute på promenader. Dessa ergonomiska bärselar ger dig och ditt barn en stabil hållning medan du utför vardagssysslorna. Nu kan du känna närheten till ditt barn, samtidigt som du skonar din rygg. Bärselen är också enkel att snabbt ta av och på, vilket gör vardagen ännu smidigare.

Denna bärsele passar perfekt för dig som vill kunna röra dig fritt, samtidigt som du har ditt barn med dig. En ekologisk bärsele ger ditt barn maximal bekvämlighet samt skonar din rygg och tillåter dig att vara flexibel i vardagen. Lekmer.se erbjuder en mängd bärselar, så att du enkelt ska hitta just den modell du letar efter, oavsett om du vill ha en neutral färg eller en färgglad variant. När du letar bärselar, bärsjalar eller andra produkter för ditt barn är Lekmer.se det självklara valet. Vårt stora utbud ger dig och ditt barn bästa möjliga startpunkt för att er tid tillsammans ska bli så belönande och underbar som den bara kan.

Barn gillar att vara nära sina föräldrar och känna värme och höra deras hjärta slå. Bärselar hjälper dig och ditt barn att vara nära varandra och dessutom får du händerna över till annat såsom hushållssysslor eller äldre barn. En bärsele från Babybjörn är en svensk design och klassiker, och för många det givna valet när det gäller bärsele till nyfödd då inga extra inlägg behövs. Med en nyare och modernare design är denna sele mer bekväm för både vuxen och barn samt lätt att ta på och av. Barn med starkare nacke kan även bäras framåtvänd och upptäcka livet runtomkring. Från nyfödd och upp till 11 kg.

Om du funderar på att köpa en bra bärsele, är Lekmer.se det bästa alternativet med vårt breda utbud. Det finns mängder med bärselar samt andra produkter där du kan lita på bra kvalitet.