Bärselar & babysitters

De allra minsta kräver mycket närhet och uppmärksamhet, och det ger vi dem mer än gärna. Så mycket vi bara orkar faktiskt. Den första tiden är barnet och föräldern oskiljaktiga. Fantastisk nog så går vardagen ihop även då.

På Lekmer.se hittar du ett brett sortiment av produkter som ger dig två fria händer samtidigt som barnet får den närhet den behöver. En bärsele från BabyBjörn eller en bärsjal från Baby K´tan gör underverk.

Att sitta tätt tryckt mot sin förälder är både mysigt och givande men ibland behöver till och med bebisen lite frihet, då passar en Babysitter perfekt. Här kan barnet spana på dig på håll eller leka med en en spännande aktivitetsleksak som man enkelt fäster på babysittern. Sitt-träning är viktigt för utvecklingen av barnets muskulatur och ett avgörande steg innan det blir dags att börja stå och gå.

Vi vill slå ett extra slag för hur praktisk en bärsele eller bärsjal faktiskt är. Lätta att ta på och av, smidigare än att dra en vagn om man bara ska ut ett varv på stan och den härliga närheten du får tillsammans med ditt barn.

Klicka runt bland våra olika modeller och hitta den som är bäst för dig.

Lycka till!
(40 av 138 produkter)
(40 / 138)