Dop & Presenter

Dopgåvan eller en första födelsedagspresent.

I den här kategorin hittar du perfekta små presenter till perfekta små barn. Lekmer.se har samlat ihop klassiska dopgåvor som sparbössor, fotoramar och barnbestick. Vi har även lite andra roliga alternativ som kläder, böcker och skrin att spara första hårlocken i.

Märken som Bambam och Dacapo vet hur de som ska firas ska firas.

Hitta den perfekta presenten här!
Sida 1 / 3

Doppresenter - Hitta fina presenter till dopet

Har du svårt att komma på vad du ska köpa i present till födelsedagskalaset eller barndopet har vi några bra förslag här. Beställ ett presentpaket, få det levererat till dig, och slå in. Sedan är du redo att gå på kalaset med en bra gåva.

Här på Lekmer kan du beställa fina presenter till alla högtidsdagar. Titta runt i butiken så hittar du något som passar.

Färdiga presentpaket

Vi har ett antal olika färdiga paket som passar fantastiskt att ha med till kalaset. En populär gåva är barnserviserna som kommer i en fin låda. Till exempel har vi en servis med Mumin-tryck och några från Jabadabado med fina djurmotiv.

Andra presenter till små barn som alltid är uppskattade är fotoalbum och scrapbooking-böcker. Ett barn liv ska dokumenteras – här hittar du det perfekta materialet.

Förutom det hittar du klassiska barnböcker av Astrid Lindgren, fotoramar, barnkläder och silvermycken. Du kan även köpa presentförpackningar, gratulationskort och presentkort i Lekmers webbutik.

Besök butiken och du kommer hitta den perfekta presenten.