Amningskläder

Boob Simone Klänning Svart/Tofu

Pris från 899 kr 899 kr
Läs mer Till kassan

Boob Mimi Polo Klänning Svart

Pris från 899 kr 899 kr
Läs mer Till kassan

Boob Debbie Klänning Svart

Pris från 1299 kr 1299 kr
Läs mer Till kassan

Boob Haley Klänning Grey Melange

Pris från 899 kr 899 kr
Läs mer Till kassan

Boob B·Warmer Klänning Magnet

Pris från 799 kr 799 kr
Läs mer Till kassan

Boob Haley Klänning Svart

Pris från 899 kr 899 kr
Läs mer Till kassan

Boob Twist Klänning Forest Green

Pris från 999 kr 999 kr
Läs mer Till kassan

Boob Twist Klänning Cassis

REA - Paketpris 15% Pris från 849 kr 999 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 3

Amningskläder

Amningstiden är oftast en härlig period med många mysiga stunder tillsammans med ditt barn.  Det är dock inte alltid helt smidigt när det kommer till att amma om du till exempel är ute på språng eller är på fest och finklänningen är på. Vi på Lekmer tycker att amning ska vara enkelt och smidigt, vilket vi vet att många mammor håller med oss om. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av praktiska, bekväma  och snygga amningskläder för alla tillfällen – oavsett om du är på stranden, i shoppinggallerian, på restaurangen, i parken eller hemma i soffan. I sortimentet hittar du kläder från bland annat Boob, Mamalicious, Cantaloop och Carriwell.

Amningsbhar och sportbhar

När du ammar kan brösten vara lite extra ömma och känsliga. En amningsbh saknar ofta sömmar och sitter extra bekvämt eftersom den inte sitter åt på samma sätt som en vanlig bh gör. Den ändrar även storlek, vilket också bysten gör under olika faser av amningen. Men det som framför allt är så bra med en amningsbh är att den är lätt att hantera och öppna upp när du behöver amma ditt barn.

I vårt sortiment av amningsbehåar finns något för alla – färgglada eller neutrala, med eller utan spets, i olika material. Men självklart alltid med bästa möjliga komfort och funktionalitet. Här hittar du också amningsbhar anpassade för sport och träning, men extra bra stöd och i bekväma och absorberande material.

Amningstoppar, amningslinnen och amningsklänningar

Hur ska man då klä sig under amningstiden? Vi tycker inte att man ska behöva välja mellan att klä sig snyggt och att klä sig bekvämt.  I vårt sortiment av amningskläder hittar du dels praktiska amningstoppar och amningslinnen som fungerar som perfekta basplagg, men också toppar och klänningar för festliga tillfällen med dolda amningsfunktioner. Många av våra gravidkläder är dessutom designade för att fungera lika bra under graviditeten som efter. På så sätt kan du som gravid få användning av dina kläder länge.

Sovkläder och badkläder för amning

Hos oss hittar du även fina sovkläder och badkläder som är anpassade för amning. Ett amningsnattlinne eller en pyjamas med amningsfunktion kan exempelvis vara skönt om barnet vaknar mitt i natten och är hungrig.  Även på stranden eller i simhallen kan det vara praktiskt med en baddräkt som du diskret kan öppna upp.

Det finns som sagt många tillfällen i livet som nybliven mamma där ett amningsplagg kan underlätta. Vi hoppas att du ska hitta kläder som passar just dig och din personliga stil!