Amningskuddar

Sida 1 / 2

Amningskuddar

För att du och ditt nyfödda barn ska få en skön och smidig start på ert gemensamma liv är Rätt start amningskudde en god investering. Här på Lekmer.se har vi även andra amningskuddar i olika färger, former och storlekar. En del ammande föräldrar föredrar kuddar som bildar en halvmåne, medan andra tycker om en triangel. Vilken amningskudde vill du ha när du ammar ditt barn?

Har du bestämt dig för att köpa hem en praktisk amningskudde? Spöket Laban amningskudde är en favorit bland många och går att få i en knallgul färg med dekorativa illustrationer. Denna färgglada kudde syns på långt håll och är därför väldigt lätt att hitta om den skulle försvinna. Amningskuddarna från Doomoo är formade som en nästintill perfekt cirkel där du bekvämt kan lägga ditt barn. Vill du istället ha amningskuddar som formar sig efter din kropp? Välj en med mindre stoppning som du kan ha som stöd under armarna när du lyfter ditt barn mot bröstet. Amningskuddar bygger på en förfinad vetenskap som många nyblivna mammor har stor nytta av.

För många är det en nödvändighet att köpa amningskuddar eftersom det lindrar värk i ryggen och armmusklerna när man ammar. Även om man ofta sitter ned och ammar är det förvånansvärt hur mycket kroppen får jobba - man blir definitivt stark som förälder! Köp hem en amningskudde med mönster för att få färg och inspiration in i småbarnslivet. Det är roligt att experimentera med färg och form även på de mest praktiska produkterna, därför kan även en trekantig kudde passa för den som vill testa något nytt. En amningskudde kan faktiskt vara skön att ha ibland även långt efter att ert barn har slutat amma.

Vill du investera i säkra och snygga amningskuddar till dig och ditt barn? Då har du kommit rätt, här på Lekmer.se hittar du en amningskudde online oavsett vad du har för smak.