Gravidkläder & tillbehör

Boob Twist Klänning Faded Rose

REA - Paketpris 30% Pris från 699 kr 999 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Emma och Malena Maternity Julia Klänning Manet Navy

REA - Paketpris 50% Pris från 699 kr 1399 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Mamalicious Slim Jeans Medium Blue Denim

Pris från 499 kr 499 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Mamalicious Juliane Slim Pant Svart

Pris från 449 kr 449 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Boob The-shirt Grey Melange

Pris från 499 kr 499 kr
*
*
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 8

Gravidkläder & tillbehör Graviditet & amning Barn och Baby produkter online från Lekmer.se – Köp barnartiklar på nätet.

Letar du efter snygga mammakläder? Vi på Lekmer.se har mycket att erbjuda i kategorin gravidkläder. Hos oss hittar du ett brett sortiment av alla slags kläder du kan tänkas behöva när du går i väntans tider. När magen växer vill man framförallt vara bekväm men på samma gång kunna se bra ut. I vårt sortiment hittar du kläder som passar både på jobbet och på fritiden.

Vi har gravidkläder från bland annat det mycket populära märket Boob. De erbjuder toppar, klänningar och byxor för gravida i hög kvalitet och tidlös design som passar perfekt på kontoret men också kan bäras på fest med ett par snygga accessoarer. Att satsa på mångsidiga gravidkläder är ett råd erfarna mammor ofta ger. Många gravida tycker också om att använda en så kallad stödtrosa under graviditeten för att ge extra stöd åt ryggen. Naturligtvis hittar du också allt du kan tänkas behöva efter bebisens ankomst hos oss, som amningsbh, gravidkudde, bröstpump m.m. Att ha en skön bh som ger rätt stöd utan att klämma dina bröst kan göra stor skillnad under din amning.

För den som har extra problem med ryggen, särskilt under den senare delen av graviditeten, kan det också vara skönt med en stödgördel för mage. Denna produkt finns hos oss i flera olika modeller från olika tillverkare. En annan användbar produkt är ett mamaband som gör det möjligt att fortsätta använda dina favoritjeans som gravidjeans. Praktiska lösningar som denna gör att du billigt kan utöka din garderob av gravidkläder. Kanske vill du satsa på att köpa många toppar istället. Lekmer.se har toppar både för graviditet och amning. Med en amningströja är det alltid lätt och smidigt att amma ditt barn var du än befinner dig.

Om du är ute efter mammakläder till fest så kolla in vårt fina sortiment av gravidkläder på Lekmer.se. Vi erbjuder något för alla smaker och alltid till attraktiva priser. Välkomna in i butiken!