Nappflaskor & flaskborstar

Sida 1 / 7

Nappflaskor & Flaskborstar

Nappflaskor ska alltid rengöras efter varje matning. Då ser du till att inga bakterier växer till sig i flaskan och att ditt barn håller sig garanterat frisk och kry. När du ska rengöra en diflaska kan det vara svårt att komma åt. Hos Lekmer.se har vi flaskborstar som ser till att det är lätt och snabbt att rengöra nappflaskorna i ditt hushåll.

Det kan gå åt många olika nappflaskor under ett litet barns första år i livet. Här hos Lekmer.se vill vi göra det lättare för dig som nybliven förälder att välja rätt nappflaska för just ditt barns behov. Vare sig du behöver en nappflaska till nyfödd eller till en bäbis som är lite äldre ser vi till att det finns på lager när du behöver det. Vi är stolta över att kunna erbjuda Nuk nappflaska. Med sin smarta nytänkande design, NUK Anti-Colic Air System, förhindras kolik. Vakuumet i flaskan balanseras och ditt barn sväljer inte luft. Flaskorna från den här tillverkaren är tillverkade i PP-plast och är BPA-fria. Märket har vunnit priser för sin kvalitet och ergonomiska design på nappflaskor.

Det kan vara svårt att få din bebis att vänja sig vid nappflaskor. Då kan det vara smidigt att ha en nappflaska som liknar bröstet. Med en mjuk napp av silikon som både är följsam och ger värme när ditt barn suger på den gör att övergången från bröstmatning till flaskmatning går smidigare. Det är lätt för den lilla att greppa själv om den extra mjuka nappen, precis som om det fortfarande var bröstet. Med en liten flaskborste kan du även rengöra nappflaskan smidigt efter varenda matning. Det garanterar att bröstmjölken eller ersättningen är lika hälsosam och god vid varenda matning.

Vi vill att föräldrarnas och barnens liv ska vara så enkelt som möjligt. En NallePuh-flaska gör matningen roligare när den omtyckta figuren vakar över er. Hos Lekmer.se hittar du nappflaskor som är utvalda för att underlätta vid matningen.