Babyvakter & sovsäkerhet

Sida 1 / 1

Babyvakter & Babylarm

En babyvakt med video ger dig som förälder chansen att känna lugnet efter sängdags. Med babyvakter från Lekmer.se kan du se och höra ditt barn sova sött och enklare avgöra när det är falskt alarm. Det innebär mindre spring för dig och en ostörd nattsömn för ditt barn. Ta chansen och låt dina kvällar och nätter bli så harmoniska som möjligt, utan att släppa på kontrollen.

Vårt utbud av babyvakter är stort och ger dig som förälder möjlighet att fundera över vilken produkt som passar bäst till ditt barn och i er vardag. Många av våra babyvakter har bildskärm eller rörelselarm för att du ska kunna se hur ditt barn sover och rör sig i sömnen. Flera är även energisnåla och har andningslarm. Med Philips Avent babyvakt får du en produkt som är utrustad med nattlampa och som spelar vaggvisor, som gör det enklare för ditt barn att somna. Med den digitala videomonitorn kan du se barnet både dag som natt. Flera av monitorerna som vi säljer har en räckvidd på 300 meter. På Lekmer.se är vi måna om att våra produkter håller en hög kvalitet - allt för att du som förälder ska kunna handla tryggt.

I vårt sortiment av babyvakter finner du flera kända och erkända märken som Motorola, Rätt Start och Philips Avent. Med en babymonitor från Lekmer.se tryggar du ditt barns nattsömn. Hos oss kan du handla en babyvakt med wifi, för att enkelt kunna koppla ihop din monitor med dina andra mobila enheter, som surfplatta eller smartphone. Många av produkterna som vi säljer är energisnåla och har ett så kallat Eco-mode, där du själv kan ställa in energiförbrukningen. Monitorerna finns i flera färger och skiftande design, för att på ett naturligt vis kunna smälta in i ditt hem. Vissa av babyenheterna är även väggfasta och har reservbatterifunktion, så ett strömavbrott inte ska påverka ditt lugn.

Med babyvakter från Lekmer.se finner du enkelt sovsäkerhet på nätet. Vår målsättning är att att kunna erbjuda en hög tillgänglighet med snabba leveranser, god service och trygga säkra populära barnprodukter.