Säkerhet

Att skydda sitt barn är lika självklart som att borsta tänderna.

För att just skydda sitt barn krävs det att du som förälder kollar lite extra noga på hur ditt hem ser ut. Ganska snart kommer du hissna av att ditt hem är en småbarns-fälla. Näe, då, vi skojar. Men det är otroligt viktigt att kolla en extra gång på vad som finns för saker i hemmet. Det där snygga soffbordet har kanske lite vassa kanter? Ugnen kanske inte har ett barnlås och etagevåningen har ju faktiskt trappor utan grindar.

Vi på Lekmer.se har tänkt mycket på säkerhet och gjort en hel kategori ägnad till att skydda de ömtåliga små liven. Hos oss hittar du grindar, halkskydd, babyvakter, skåplås, skydd för eluttag, GPS-sändare och mycket mer.

Allt för att ditt hem ska vara barnvänligt och göra dig till en lugnare och tryggare förälder.

Sätt igång och säkra ditt hem redan nu!
Sida 1 / 4

Barnsäkerhet

Med barn i familjen förändras hemmet totalt. Det som tidigare bara var en trappa, spis eller en dörr är nu något som barnet kan ramla i, bränna sig på eller klämma sig i. Huset eller lägenheten är fylld av saker där barn kan göra sig illa eller skada sig.

Visst, man kanske kan ta det för långt och inte ha något som barn potentiellt kan ramla ifrån och slipa ner vartenda möbelhörn som finns, men vissa saker kan vara kloka att se över. Inte minst för att du som förälder ska kunna slappna av och inte behöva vaka över barnet hela tiden. Det är helt enkelt skönt att veta att sonen eller dottern kan gå in i köket utan att det är förenat med direkt fara.

Säkerhetsprodukter för barn

På Lekmer hittar du det mesta som kan behövas för barnfamiljen och du kan enkelt köpa sakerna på nätet och få dem hemskickade. Låt oss gå igenom några i säkerhetskategorin.

Babyvakter och sovsäkerhet: En babyvakt (baby watch) är en produkt som många föräldrar tycker att det är skönt att ha, speciellt när barnen är små och man bor lite större. Med dem kan du alltid höra om barnen vaknar. Det är de enklaste varianterna, men en modern baby watch kan ha många fler funktioner. De kan visa temperatur i rummet, du kan prata i dem som en walkie talkie, de kan spela vaggvisor, ja, vissa tycks kunna allting.

Grindar: Grindar är nödvändiga i många hem. Har du en trappa är det viktigt att skydda barnen från att utmana sin förmåga att byta våning på egen hand. Det kan också vara skönt att ha en grind framför, säg, eldstaden eller balkongdörren. Här hittar du grindar för alla ändamål.

Hemsäkerhet: Under den här kategorin hittar du saker som höjer säkerheten för de små sakerna i hemmet. Det kan vara spärrar för kökslådor och skåp, skydd för eluttag, hörselkåpor, skydd för möbelhörn etc.

De är enkla och smarta produkter som gör hemmet barnvänligt och gör att du kan slappna av.