Badbaljor & badstöd

Sida 1 / 2

Badbaljor & badstöd Sköta & Hälsa Barn och Baby produkter online från Lekmer.se – Köp barnartiklar på nätet.

Vad är väl mer underbart än ett bad med sina små älskade barn och vad älskar ditt barn egentligen mer än vatten? Ett bad behöver inte nödvändigtvis bara vara ett sätt att tvätta ditt barn, utan också en stund att mysa tillsammans. Hos Lekmer.se hittat du ett stort sortiment av badbaljor i olika modeller. Söker du efter en badbalja till baby hjälper vi dig mer än gärna.

Vi på Lekmer.se vill att alla barn och alla föräldrar skall ha möjlighet till ett mysigt bad tillsammans. Kanske har man ont om plats i hemmet, då kan en hopfällbar badbalja vara ett alternativ. Dessa fälls helt enkelt ut och fylls med vatten, för att sedan tömmas och vikas ihop igen. Modellen tar minimalt med plats och går enkelt att gömma undan. Har man istället ett badrum utrustat med ett badkar kan en flytbädd vara ett smart val. På så vis kan ni bada tillsammans, om så önskas, och du som förälder får båda händerna fria. Självklart har vi också flera traditionella badbaljor att välja mellan, både badbaljor med stativ och utan.

Om du tycker att ett hopfällbart babybad är ett bra alternativ så har vi flera modeller från Stokke flexi. Dessa finns i olika färger, och är alla utrustade med en ventil i botten för enkel uttömning av badvattnet. De är lämpliga för barn i åldrarna 0 - 4 år och är tillverkade i material helt fria från skadliga eller giftiga ämnen. För mindre barn kan ett badstöd för nyfödd också vara lämpligt. Dessa stöd är utformade i en ergonomisk design och utrustade med sugproppar och ett halkfritt gummisäte för ditt barns säkerhet. Det viktigaste med bra badbaljor är att de är säkra för barnet samt utformade för en komfortabel stund förälder och barn.

Om du söker efter en billig badbalja hittar du den hos Lekmer.se. Slå dig ner framför datorn och ta del utav vårt stora sortiment badbaljor, alla i olika modeller och färger.