Badbaljor & badstöd

För många föräldrar är badet med babyn en högtidsstund. Små barn älskar vatten och kan plaska och slaska hur länge som helst, de njuter av det mjuka och varma vattnet. Nu är det inte alltid så lätt att bada bebisar, de sprattlar och hittar på hyss och samtidigt blir de hala som ålar. Därför kan det vara bra att ha lite funktionella tillbehör som gör att badet blir säkert för ditt barn och givetvis har vi på Lekmer.se ett stort utbud som du kan botanisera i. Det första du behöver skaffa är en badbalja som fungerar för dig och ditt barn, när barnet blir äldre kan det vara bra med andra hjälpmedel, men en badbalja är ett måste den första tiden. Har du gott om plats i badrummet är det inga problem, du kan ha en badbalja som står på ett stativ som är lagom högt för att det ska gå lätt att bada din baby. Om du däremot har det trångt så är ett tips att skaffa en hopfällbar badbalja. Vi har flera olika modeller för att du ska kunna hitta en som passar badstunden helt och fullt. Efter att du har badat din baby färdigt tappar du ut vattnet genom bottenpluggen, viker ihop baljan och ställer undan det eller rent av hänger det på väggen i badrummet eller i duschhörnan. När ditt barn har blivit lite större börjar badbaljan bli för trång och framförallt vill din baby vara mer delaktig i badandet, då är det dags att välja ett badstöd i stället. Badstödet kan du använda i badkaret och du kan till och med bada tillsammans med din baby. Med hjälp av badstödet får du båda händerna fria och kan vara med och plaska och busa med vattnet. En variant för den lilla babyn är en badmadrass som babyn kan ligga och flyta runt på medan du njuter av det gemensamma badet. Vi har mängder med artiklar som underlättar badandet av babyn och som gör det både enkelt och säkert. När babyn börjar bli så stor så att hon eller han vill sitta har vi smarta badstolar som hjälper barnet att hålla sig upprätt i badkaret. Barnet sitter säkert och kan leka med sina favoritleksaker i vattnet. Med hjälp av vårt stora sortiment av badtillbehör för små barn kommer du att upptäcka att bada din baby är hur enkelt som helt och ditt barn kommer att älska stunderna med vatten.
Sida 1 / 2

Badbaljor & Badstöd för barn och baby

Vad är väl mer underbart än ett bad med sina små älskade barn och vad älskar ditt barn egentligen mer än vatten? Ett bad behöver inte nödvändigtvis bara vara ett sätt att tvätta ditt barn, utan också en stund att mysa tillsammans. Hos Lekmer.se hittat du ett stort sortiment av badbaljor i olika modeller. Söker du efter en badbalja till baby hjälper vi dig mer än gärna.

Vi på Lekmer.se vill att alla barn och alla föräldrar skall ha möjlighet till ett mysigt bad tillsammans. Kanske har man ont om plats i hemmet, då kan en hopfällbar badbalja vara ett alternativ. Dessa fälls helt enkelt ut och fylls med vatten, för att sedan tömmas och vikas ihop igen. Modellen tar minimalt med plats och går enkelt att gömma undan. Har man istället ett badrum utrustat med ett badkar kan en flytbädd vara ett smart val. På så vis kan ni bada tillsammans, om så önskas, och du som förälder får båda händerna fria. Självklart har vi också flera traditionella badbaljor att välja mellan, både badbaljor med stativ och utan.

Om du tycker att ett hopfällbart babybad är ett bra alternativ så har vi flera modeller från Stokke flexi. Dessa finns i olika färger, och är alla utrustade med en ventil i botten för enkel uttömning av badvattnet. De är lämpliga för barn i åldrarna 0 - 4 år och är tillverkade i material helt fria från skadliga eller giftiga ämnen. För mindre barn kan ett badstöd för nyfödd också vara lämpligt. Dessa stöd är utformade i en ergonomisk design och utrustade med sugproppar och ett halkfritt gummisäte för ditt barns säkerhet. Det viktigaste med bra badbaljor är att de är säkra för barnet samt utformade för en komfortabel stund förälder och barn.

Om du söker efter en billig badbalja hittar du den hos Lekmer.se. Slå dig ner framför datorn och ta del utav vårt stora sortiment badbaljor, alla i olika modeller och färger.