Pottor, pallar & toalettsitsar

Sida 1 / 2

Pallar - Barnpallar, toasitsar och pottor

Tandborstning är av allra största vikt, både under barndomen och i vuxenlivet. Men hur gör man då när man inte kan nå upp och se sig själv i spegeln? Man ställer sig på en pall förstås, och vips blir tandborstningen så mycket roligare! Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av pallar, och är det en badrumspall för barn du söker så har vi precis det du letar efter.

Det är mycket man skall lära sig som barn. Att borsta tänderna och tvätta händerna bland annat, och att gå på toaletten. Eftersom vi på Lekmer.se vet att lek är något man kan utnyttja i alla situationer, för en mer produktiv och lärorik miljö, så har vi produkterna som kommer att göra stunden i badrummet så mycket enklare. Med hjälp av någon av våra pallar når ditt barn enkelt upp till kranen, och en toalettsits till barn kommer göra toabesöket mycket bekvämare och tryggare. För de lite mindre barnen kan t.ex. en Babybjörn pottstol passa bra, där den höga ryggen låter barnen sitta säkert och bekvämt. Oavsett om du söker pallar i lekfulla färger, eller modeller som smälter in lite mer, så har vi produkten för dig.

När ditt barn skall toalettränas är det av högsta vikt att alltid använda positiva hjälpmedel och glada tillrop. Oavsett vad du hittar på, så länge ditt barn ler så är det värt det. Med en Nalle Puh toalettsits får ditt barn en trygg och underhållande plats och träningen kommer gå som en dans. Sitsen är behandlad med anti-glid på undersidan vilket gör att den alltid ligger still, och det lilla ryggstödet låter ditt barn sitta bekvämt. Produkten är även utrustad med ett stänkskydd. När besöket är avklarat kan det vara bra med en barnpall för enkel tillgång till badrumskranen, så att barnen lär sig om bakterier och vikten att tvätta händerna. Med roliga pallar och tillbehör kommer barnen älska badrummet.

Om man söker efter till exempel pottor från Ubbi online är det till Lekmer.se man skall vända sig. Med ett stort sortiment av pallar, pottor och toalettsitsar finns här allt det ditt barn behöver.