Skötbord & skötbyråer

Det absolut första som kommer att hända då du får hem din baby är att det blir aktuellt med ett blöjbyte, familjens nya medlem ska inte behöva vara våt om rumpan så det gäller att hitta en plats där blöjbytet kan ske säkert och bekvämt. Många ser till att ha en lösning redan innan barnet kommer hem medan andra har en tillfällig och provisorisk lösning till det är dags för att få mer tid att fundera vilken typ av skötbord som passar familjen och hemmet. Vad som än behövs kommer du garanterat att hitta det hos oss på Lekmer.se. Vi har många lösningar för skötbord, sådana som fungerar som en möbel, andra som du hänger på väggen eller ett skötbord som går på hjul för maximal flexibilitet. Några har inbyggda badkar, varianterna är många och det finns säkert något av alla våra skötbord som passar dig. Har den lilla familjen utökats med ett barn kommer det antagligen att påverka hela miljön i hemmet, det ser helt enkelt annorlunda ut hos en barnfamilj jämfört med en familj utan barn. Av den anledningen kan det vara klokt att skaffa en skötplats som både är dekorativ och funktionell. Det kan vara en skötbyrå som både är snygg och praktisk. Vi har en modell i vårt sortiment som du själv väljer vilken färg det ska vara på de läckra textilierna som samtidigt är förvaringsfack. Den har, som flera av våra skötbord och skötbyråer, hjul på de bakre benen som både gör den enkel att flytta och samtidigt lätt att rulla fram från väggen då det är dags att städa. Vi har även underlägg till skötborden som är mjuka och sköna, och som lätt tvättas i en tvättmaskin. Vill du ha en flexibel lösning kan du välja ett skötbord med fyra hjul så att du kan ta med dig skötbordet till en plats där du för stunden hellre vill pyssla om ditt barn. Alla våra skötbord är naturligtvis säkra men det är ändå viktigt att inte lämna barnet ensamt på skötbordet. Även om skötbordet är försett med höga kanter kan en liten krabat snabbare än blixten råka ut för en incident om något intressant dyker upp som fångar intresset Flera av skötborden i vår nätbutik har en inbyggd badbalja för bad och plask. Skötbordet förvandlas enkelt till ett litet badkar, vilket är mycket praktiskt då det du använder vid blöjbyten även används när du badar babyn. I botten på badbaljan finns en propp med lång slang för avtappning i handfatet, toaletten eller golvbrunnen. För familjen med den lilla bostaden finns det flera lösningar varav en är ett vägghängt skötbord som skruvas fast i väggen på en lagom höjd för bekväma blöjbyten. Här finns plats att förvara blöjor och andra saker som behövs vid blöjbyten. Uppfällt tar det i stort sett ingen plats alls. En annan platsbesparande lösning är den modell som du lägger ovanpå spjälorna i en spjälsäng eller så kan du välja ett hopfällbart skötbord som enkelt kan ställas undan i garderoben mellan blöjbytena.
Sida 1 / 1

Skötbord & Skötbyråer

Har familjen precis fått nytillskott? Grattis! Det är mycket att tänka på när ni blir flera och ett kvalitativ skötbord underlättar småbarnslivet ordentligt. Här på Lekmer.se har vi varianter som fungerar i de flesta hem, kolla in vårt breda utbud och välj och vraka. I ett minimalistiskt hem kanske en smidig skötbordsmadrass kan räcka? Vi har smarta lösningar för alla familjekonstellationer.

Ett skötbord som är anpassat efter dig och ditt barn är en smart investering för att underlätta alla blöjbyten och göra dem lite roligare. Utbudet kring skötbord är stort och växer hela tiden - alla familjer och deras behov ser ju olika ut! Bor ni litet kanske en vägghängd byrå kan vara ett alternativ, då fäster man helt enkelt ett utfällbart bord i lagom höjd på väggen. Skruvarna håller för både ditt barn och de nödvändiga attiraljerna - tvättlappar, små handdukar, tvål och givetvis nya blöjor. För den aktiva familjen på språng rekommenderar vi en skötbyrå på hjul, då är det enkelt att ta med sitt barn in i olika rum i hemmet, även om ni är mitt uppe i ett blöjbyte.

Det viktigaste när det gäller skötbord är att de fyller sin funktion och att de är säkra för ditt barn. Vi på Lekmer.se är stolta över att vi bara tar in högsta kvalitet på alla våra produkter, du shoppar garanterat säkert hos oss. Vi utmanar gärna den traditionella synen på småbarnslivet genom att försöka erbjuda så smidiga lösningar som möjligt, därför tipsar vi bland annat om väggskötbord som sparar plats i hemmet. Är du ute efter en enklare variant gör märket Troll många fina modeller i skandinavisk minimalistisk design. Vad säger att barnsaker inte kan vara en del av inredningen?

Här på Lekmer.se uppdaterar vi ständigt vårt stora sortiment för att kunna erbjuda dig och ditt barn det allra bästa. Köp enkelt ett skötbord eller en skötbyrå online hos oss!