Skötdynor

Sida 1 / 2

Skötdynor

En av de första sakerna du kommer att behöva som nybliven förälder är en bra skötbädd. Om barnet får ligga bekvämt kommer blöjbytena bli så mycket enklare - ja, rentav roliga! Därför har vi här samlat ett stort sortiment av prisvärda skötbäddar och skötdynor. Vi satsar framförallt på hög komfort och kvalitet för ditt barns välbefinnande, men även på design och smidighet.

Varför är det viktigt med rätt sorts skötbäddar och skötdynor? Vi är övertygade om att det är bäst om barnet får ligga mjukt och med stöd för huvudet under blöjbytet, för ett bekvämt barn är ett barn som håller sig på bra humör. Vi på Lekmer.se rekommenderar därför särskilt en ergonomisk skötbädd, som till exempel en NG Baby Skötbädd. Modeller som denna är speciellt utformade för maximal komfort, även om blöjbytet tar lite längre tid. Många skötbäddar och skötdynor i vårt sortiment kommer dessutom med löstagbara kuddar och frottéskydd som går att tvätta i tvättmaskin. Det gör rengöringen efteråt busenkel, så att du får mer tid över för ditt barn!

Det blir ännu enklare att göra rent efter blöjbytet med en skötbädd med lakan. En sådan modell täcks helt och hållet av ett lakan som det sedan bara är att slänga i tvättmaskinen. Bland annat hittar du i vårt sortiment Rätt Start Skötbädd, som kommer med tjusigt designade överdrag som klarar att tvättas i sextio grader. Förutom vårt fokus på komfort och hygien vet vi dessutom hur viktigt det är med säkerhet. Därför ser vi till att välja ut skötbäddar och skötdynor som ligger stadigt på skötbordet. Så gott som alla våra modeller kommer också med rundade väggar som håller barnet på plats.

På Lekmer.se hittar du ett stort urval av skötdynor och skötbäddar av prisvärd kvalitet från flera välkända märken. Vi är butiken med allt som barn i alla åldrar kan tänkas behöva, bara ett klick bort.