Allt för badrum & blöjbyte

Dags att börja byta blöjor eller potträna?

Med nya familjemedlemmar kommer nya utmaningar. Badning, smörjning, blöjbyten och potträning är bara några av de saker som kommer bli en del av vardagen. I den här kategorin håller vi oss till badrummet.

När du är nyss hemkommen med ditt lilla knyte är det en klar fördel om saker finns på plats då det ska bytas en hel del blöjor. Ett skötbord med allt i räckhåll är optimalt då fokus på den lille är stor. Lekmer.se har en mängd skötbord och skötbäddar som passar.

Som med allt i livet så blir även blöjbyten snart en del av vardagen. Barnen växer och snart klarar de det nästan på egen hand. Då är det hög tid att börja potträna ditt barn. Detta är lika utmanande som spännande! Ska barnet vara blöjfritt? Hinner barnet till pottan i tid? Det kan bli en hel del tvätt under den här tiden, och det får det verkligen bli.

När pottan är bemästrad eller har tappat sitt nyhetsvärde kan en toalettsits vara nästa steg. Barnet känner sig om möjligt ännu större när det får sitta på en porslins-variant av den klassiska pottan. Vi rekommenderar att du då köper till en badrumspall så att ditt barn “kan själv” i största möjliga mån.

På Lekmer.se hittar du ett gediget sortiment av pottor från märken som BabyBjörn, Disney's Nalle Puh, toalettsitsar från Bumbo och Disney´s Frozen.

Självklart har vi Blöjhinkar, blöjpåsar, badbaljor, termometrar och snuttefiltar med.

Allt för att underlätta i badrummet finns på Lekmer.se

Klicka loss!
(40 av 103 produkter)
(40 / 103)