Barn & Baby

Vi på Lekmer vill göra allt vi kan för att förenkla och förhöja vardagen för dig som är gravid eller som nyligen blivit förälder. I vårt breda sortiment av babyprodukter hittar du allt från barnvagnar, bilbarnstolar och bärselar till åkpåsar, nappar, bröstpumpar och barnserviser. Vi har även massor av fina presenter för dig som är bjuden på dop, kalas eller annat. Slipp allt krångel - hos oss finns allt för dig och din bebis på ett och samma ställe!

Boob Fast Food Bra/Organic Cotton, Black

REA - Paketpris 31% Pris från 276 kr 399 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 41

Barnsaker och babysaker - Alla babyprodukter och barnprodukter

När man ska få eller nytt fått barn finns det tusen saker att tänka på. Vad behöver vi i badrummet? Vilken vagn ska vi köpa? Vi måste väl ha en bilbarnstol? Vi har ju inte ens köpt en nappflaska! Hur ska det här gå?

Och visst, det finns många saker som man måste ha i hemmet när det kommer ett nytt, litet tillskott i familjen. Barnet skall äta, sova, ”gå på toaletten”, tvättas och fraktas runt på ett smidigt sätt. Allt det här kräver rätt tillbehör för att det ska bli så bekvämt som möjligt för barnet och så enkelt som möjligt för föräldrarna.

Men oroa dig inte. Här hittar du allt som behövs för barn och baby – från vagnar och bilbarnstolar till det som behövs i köket och badrummet. Beställ produkterna online, få dem levererade till dig, och lägg fokus på att vara förälder.

Produkter för barn och baby

Lekmer har saker för alla skeden i ett barns liv och vår nätbutik är en av de största och mest populära barnaffärerna på Internet. För de allra minsta kan vi presentera några av de mest välbesökta kategorierna, och skulle du söka något speciellt kan du navigera dig dit i toppmenyn.

Barnvagnar: Det här är kanske det köpet som är svårast. En vagn kostar en del och det finns ett otal modeller och märken. Vi ska försöka navigera dig till en produkt som uppfyller dina behov och krav. På vår barnvagnssida kan du läsa mer om vilka typer av barnvagnar som finns och sedan få förslag på en mängd bra och prisvärda barnvagnar. Mer om barnvagnar

Bilbarnstolar: När du ska välja bilbarnstol är säkerheten det allra viktigaste. Vi har en rad olika godkännda barnstolar för bilen. Sen kommer frågan om vilken modell du vill köpa. Vi många att välja på. På vår sida om bilbarnstolar och andra tillbehör för resan försöker vi reda ut begreppen och ge dig vägledning till vad som passar dig bäst. Mer om bilbarnstolar

Mata och sköta: Under de första åren med ett barn handlar det mycket om att mata och sköta om. Det ska snuttas på nappflaska och ätas med plastbestick på plasttalrik. Efter det är det dags att tvätta sig och sedan vila. Sen går det runt ett varv till. Här hittar du allt som behövs för den här cykeln. Mer om mata och sköta


Det här var bara tre av de kategorierna vi har under barn och baby, men det finns mycket mer. Titta runt i vår butik och du kan beställa allt som behövs för familjer med barn och bebisar.