Lekmer logo

Babysitters & babygungor

Det finns många tillfällen i vardagen där man skulle behöva en hjälpande hand. Maten ska lagas i tid, kläderna ska in i tvätten och sängarna ska bäddas. Samtidigt ska den minsta i familjen tas om hand, få uppmärksamhet och känna sig bekväm. Ibland hade man som förälder behövt ett par extra armar, och det är i dessa stunder som en babysitter kommer väl till pass. Välj mellan en stilla sitter eller en gunga till baby som samtidigt vaggar barnet.

Det finns många tillfällen då man verkligen kan behöva en bra och stabil babysitter. Fördelen med en babysitter är att man kan ta med den i princip var som helst, samtidigt som det är enkelt och smidigt att montera den. Oftast räcker det med ett par sekunder och vips, så har du en bekväm plats för din bebis att vila sig på. En Graco babygunga kan man till och med flytta på utan att väcka en sovande bebis. Kolla också på Babybjörn babysitter - ett klassiskt svenskt märke som aldrig går ur tiden. Självklart är alla våra babysitters säkra, bekväma och av högsta kvalitet. Titta runt här och välj den som passar just era behov.

Låt inte idéer och planering av äventyr eller utflykter stoppas av att ni inte har en bra plats för minstingen. Oavsett var ni håller hur eller vart ni är på väg med familjen, kan ni ta med er en babysitter eller utebabygunga. Dessa är så pass smidiga så att de lätt kan monteras ner och få plats i baksätet eller bära i handen när man beger sig ut på resa. Välj mellan ett brett sortiment av olika typer av babysitter med mönster, eller någon av de som är enfärgade. Hos Lekmer.se har vi garanterat det ni behöver för att bebisen ska ha det bekvämt.

Om ni letar efter en smidig babysitter av högsta kvalitet har ni kommit helt rätt. Bland vårt breda och kvalitativa sortiment hittar ni garanterat er nästa babysitter online på Lekmer.se.

82 produkter
82 produkter