Lekmer logo

Åkpåsar, skinn & sittdynor

Åkpåsar, lammskinn och sittdynor till barnvagn

Lekmer erbjuder ett brett sortiment av åkpåsar, skinn och sittdynor för alla årstider och vagnar. Med ett varmt lammskinn eller åkpåse slipper din baby frysa när ni är ute under kalla dagar, och kan dessutom sova tryggt och bekvämt.


Åkpåsar

Hitta din åkpåse hos oss på Lekmer. Vi erbjuder bra och billiga åkpåsar – men också åkpåsar i lite högre prisklasser med fler funktioner och extra hög kvalitet. I sortimentet finns både lite mindre åkpåsar för barnets första tid i liggvagn men även större åkpåsar som passar för sittvagn. Du hittar populära varumärken som Elodie Details, Bozz, Voksi, Baby Trold, Joolz, Britax och Carena.

De flesta av våra åkpåsar är försedda med hål för fempunktssele för att de enkelt ska kunna användas tillsammans med en barnvagn, och för att både barnet och åkpåsen ska hålla sig på plats. Oftast kan du öppna din åkpåse helt och använda den som täcke eller dyna. Välj mellan olika fodringar beroende vad du behöver.

Lammskinn

Med ett skönt lammskinn i barnvagnen håller sig ditt barn alltid varmt. Hos oss hittar du lammskinn av högsta kvalitet och som är helt säkra för barn utan några skadliga ämnen. Vi erbjuder både långhåriga och korthåriga lammskinn i olika färger, bland annat från varumärket SEGR.

Sittdynor

En sittdyna till din barnvagn gör det mjukt och bekvämt för barnet. Dynan passar bra under varmare dagar eller tillsammans med en åkpåse för att göra det extra mjukt att sitta när det är lite kallare. Vi erbjuder både universella sittdynor som passar de flesta vagnar, men även specialdesignade dynor för specifika märken. Hos oss hittar du sittdynor i alla färger och former, alla med uttag för sele. Välj bland varumärken som Inovi, AddBaby, Elodie Details, Mountain Buggy och Phil & Teds.

223 produkter
223 produkter