Lekmer logo

Regnskydd, solskydd och insektsnät är något alla som äger en barnvagn behöver

Med våra barnvagnsskydd går det att gå på promenader i såväl strålande sol som hällregn. Det är inte bara praktiskt, utan skyddar även ditt barn. Med till exempel ett solskydd till barnvagn hålls de skadliga strålarna borta från barnets känsliga hud och vagnen förblir sval och skön. Med ett regnskydd blir det snustorrt på insidan även om det öser ner utanför!

På Lekmer.se har vi samlat ett stort sortiment av överdrag till alla storlekar av barnvagnar. För oss är det viktigt att kunna erbjuda produkter från de mest populära och pålitliga märkena till bra priser. Vi har till exempel trendiga regnskydd från märket Elodie Details, som kommer med behändiga och kompakta förvaringsväskor som kan hängas på vagnen när det inte regnar. Vårt urval av barnvagnsöverdrag sträcker sig dock bortom bara regnskydd. Om du ska någonstans där det är myggigt med ditt barn är det smart att investera i ett insektsnät till barnvagnen. Vi har modeller för både enkel- och tvillingvagnar från många olika tillverkare till mycket bra priser. Det lönar sig!

Ett insektsnät till barnvagn ser nämligen till att barnet får lugn och ro, och då kan du också koppla av. Du kan också vara säker på att alla våra vagnskydd är av högsta kvalitet, oavsett material. Till exempel möter vårt sortiment av regnskydd, som inkluderar modeller utförda i såväl polyester som genomskinlig mjukplast, även högt ställda krav på stryktålighet och luftgenomsläpp. Detta gäller även för våra sol- och insektsskydd. Se till att du väljer ett skydd som passar just den barnvagn du äger. Vi har alternativ för de flesta populära barnvagnsmodeller, från liggvagnar och sittvagnar till buggys, sulkys och tvillingvagnar.

Regnskydd, solskydd och insektsnät är oumbärliga barnvagnstillbehör. Med dem kan barnet följa med ut oavsett väder. Köp dina vagnskydd online på Lekmer.se - vi har det bästa och mest prisvärda sortimentet!

Regnskydd och insektsnät

104 produkter
104 produkter