Lekmer logo

Resevagnar och paraplysulkys

Paraplysulky – lätt och smidig vagn för familjer på språng

När ditt barn är i den typiska åldern mellan åka vagn och gå helt själv kan en  paraplysulky vara perfekt. Vid cirka 2,5­-3 års ålder brukar barnet oftast gå mycket själv, men det kan fortfarande vara skönt att ha en enkel sulky när man rullar till affären eller förskolan. Paraplysulkys kännetecknas av att vara små och smidiga och mycket enkla att fälla ihop – som ett paraply. När de sedan är hopfällda tar de minimalt med plats och väger mycket lite, vilket är perfekt när du exempelvis är ute och reser. De mindre hjulen gör att de kanske inte är optimala för längre promenader, speciellt i otymplig terräng, men å andra sidan är du aldrig i vägen i en butik, på en restaurang eller i lokaltrafiken.

Hos oss på Lekmer hittar du sulkys för alla behov. I sortimentet hittar du dels sulkys av rejälare slag, som tål lite högre belastning, medans de lite lättare passar bättre om du behöver bära runt på vagnen mycket. För dig som har tvillingar kan du även hitta en smidig tvillingsulky som båda barnen kan sitta i samtidigt.

Välj bland en mängd populära varumärken som till exempel Carena, Chicco, Graco, Elodie Details, Baby Trold, 2ME, BABYZEN och Baby Jogger. 

127 produkter
127 produkter